Autumn/winter inspiration - What I would love to wear

Black leather, gold details and prints

PicMonkey Collage1
Leather-look-a-like jeans: ZARA 459,- ・Printet scarf: ZARA 279,- ・ Tunnel-neck shirt: Noisy May 129,-・Black&gold sandals: H2O 400,- (pre-order only available)


Hej piger <3 Jeg har idag været sådan lidt on-off syg – feberen svinger lidt, og jeg er stadig meget træt i kroppen. Jeg rejser som sagt til Barcelona på lørdag, så det er helt vildt vigtigt at jeg bliver frisk, hurtigst muligt – og ikke overbelaster kroppen, fordi det ender som regel med bagslag og flere sygedage. Håber bare at jeg snart er frisk! Dette outfit er et af mine absolut favoritter, jeg er vild med kombinationerne mellem det rå læder, det fine print og de lækre guld detaljer – alt i alt, komplimenterer det hele hinanden!

Disse lækre H2O sandaler er efterfølgeren af de som H2O designede i samarbejde med Stine Goya. Det spændende ved disse sandaler er at de både er sports- og modevenlige, hvilket er en lækker kombi – som er ret unik synes jeg. Sandalerne kan ikke købes endnu, men de kommer i butikkerne i midten af november – dog har I mulighed for at forudbestille dem lige her. Jeg skriver til jer senere!

Hi girls! Today I have been a kind of on-off sick, my fever is vary but I hope I will be good soon. This outfits is an absolutely favorite! I love the combination between the leather, the print and the gold details – it all complement each other. The sandals is from H2O and this is the successor of the sandal Stine Goya made in collaboration with H2O. The sandals will be available to find in sports- and fashion shops in the middle of November, but you can pre-order the sandals here. Stay tuned later <3 
Untitled-1

10 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Autumn/winter inspiration - What I would love to wear