UPDATED BEAUTY-ROUTINE

BLACK FLARES

1picmonkey-collage1
Hej piger <3 Jeg har haft en dag, med en masse møder og er nu hjemme igen. Har simpelhen ikke fået sovet så godt de seneste dage, så er helt udmattet, når dagene er fuldt booket op. Jeg glæder mig derfor så meget til weekenden, hvor jeg skal ud med nogle veninder lørdag og på loppemarked søndag – som I iøvrigt er SÅ velkomne til at deltage i, det er igen sammen med Tradono og I kan læse mere online her.

Lige nu, ville jeg dog vise jer dette fine og enkle sæt fra Rosted Raw i Vedbæk. Disse bukser er virkelig en favorit, man aldrig går galt i byen med, de er så fine, enkle og behagelige at have på – samtidig med, at pasformen bare er spot on. Jeg har stylet dem med mine fine stilletter fra ASOS, som I kan finde lige her.

Senere idag, kan I finde en video, hvor jeg kort fortæller om nogle af mine favorit hårprodukter, så følg endelig med <3 Ellers må I have en dejlig weekend!

pictures by Anders Aqqalu Andersen

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

UPDATED BEAUTY-ROUTINE