WATCH MY LATEST VIDEO ∙ BEHIND THE SCENES

BLACK CUTOUT BIKINI

IMG_6212

IMG_6225

PicMonkey Collage
Godmorgen ladies <3 Selvom vejret ikke just er sommerligt her hjemme (…) synes jeg ikke I skal snydes for at se lidt, ret så sommerlige billeder, af mine nye bikini fra DreamWardrobe. Jeg er så misundelig på alle dem der rejser mod syden disse dage, gid det var mig altså!! Mine forældre tager afsted her på søndag og jeg kan virkelig mærke, at jeg trænger til den varme også. Håber virkelig på at komme afsted på en afbudsrejse, her i den kommende eller næste uge – det ville være så dejligt! Særligt fordi, at jeg jo så gerne vil ud og vise alle mine lækre bikinier frem, hihi ;-)

Der kommer en masse tøj online på min Tictail idag, så hold jer updated! Vi skrives ved piger <3

 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

WATCH MY LATEST VIDEO ∙ BEHIND THE SCENES