BLUES

BLACK AND SUNKISSED

picmonkey-collage2 picmonkey-collage
Hej piger! Jeg har sovet længe, spist sen morgenmad og nydt en rigtig weekends-lørdag, som jeg altid plejer ellers at have booket helt op. Det har været så tiltrængt, med lidt afslapning, uden at have det helt vilde på dagsordenen. Alene det, at få sovet ud, er bare så rart – selvom jeg elsker mine tidlige morgener ;-) Her til aften, har jeg gjort klar med al mit tøj, jeg skal have med på Tradono-markedet imorgen, der er fra kl. 11-17 på Israels Plads, lige ved Torvehallerne – har nogle af Jer planer om at deltage? Sidste år var sådan en hyggelig dag, og jeg har igen samlet en masse fint tøj, sko og boligartikler, som jeg sælger ud af.

På ovenstående billeder, har jeg iført mig et fint sæt fra Desires. Kjolen er enkel og fin, og så synes jeg see-through ærmerne, er så cool. Hertil havde jeg en trenchcoat også derfra, over armen, da det har været lidt blæsende. Nu vil jeg se at komme hjemad, og måske begive mig ud på en løbetur. Vi skrives ved senere, god aften ladies <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

BLUES