Lace back!

Billibi bikerboots

DSC_6734 DSC_6737 DSC_6738Åh hvor er vejret dog bare fantastisk idag! Jeg har så meget lyst til at løbe en tur, men efter træningen igår kan jeg ikke engang sætte mig ned på en stol, uden det gør ondt – pyyha! Håber vejret er lige sådan imorgen, hihi :-) Jeg tænkte jeg lige ville vise Jer mine nye lækre bikerboots, som er fra Billibi og købt i Magasin. De koster 1299,- og er så rå og lækre! Jeg elsker allerede mine, og har faktisk haft dem på hver dag, siden jeg købte dem. De passer til stort set alt i farven, også er de bare lækre til jeans, haremsbukser leggins og short til sommer – det bliver da for lækkert!

Inden længe opdaterer jeg min salgsside ‘My Closet’ med mere jeg sælger ud af, så I kan godt holde Jer opdateret idag. Jeg har fri idag, så hvis I har ønsker til blogindlæg, må I endelig skrive fordi nu har jeg endelig tiden. Hvad skal I bruge denne lækre dag til? I kan forresten finde mine bikerboots online her, eller I Magasins skoafdeling.
Love-Caroline1

 

4 kommentarer

 • Christina

  De er virkelig fede :)
  Jeg elsker som altid dine outfit indlæg, men jeg kunne også godt tænke mig at se en en hår tutorial, syntes dit hår det er så smukt og fyldigt og ville gerne have nogle gode tips, til hvordan man selv kan gøre :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg ku’ også tænke mig et indlæg/video omkring dit hår :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Lace back!