ON MY FEET

BIG APARTMENT NEWS

p1040002 p1040005 p1040007 p1040061 p1040045 p1040046 p1040050 p1040053picmonkey-collage6 picmonkey-collage5 picmonkey-collage4 picmonkey-collage2 picmonkey-collage p1040006
Hej piger! SÅ kan jeg endelig afsløre min lejligheds hemmelighed, som jeg har glædet mig helt vildt til at fortælle jer om. Jeg skal nemlig flytte, her den 1. marts, og jeg glæder mig SÅ meget! Jeg har boet her i min nuværende lejligheden, siden jeg flyttede hjemmefra – så lidt over et år efterhånden. Lejligheden jeg bor i nu, er jeg først faldet sådan helt til i nu, efter min søster flyttede ud. Hihi, det klart, at man så skal flytte lige efter – men på den anden side, får jeg en mindre lejlighed, som er så fin. Jeg kan slet ikke vente med at vise jer, hvordan det kommer til at se ud, når jeg engang er færdig indrettet.

Jeg skal snart til at pakke ned og jeg skal også have solgt meget ud, desværre – da jeg simpelhen ikke kan have alt med. Jeg har bl.a. min smukke sofa, som I også kan se på billederne her til salg, samt min hvide kommode. I må derfor endelig sige til, hvis I skulle være interesseret I nogle af tingene. Nu har jeg endelig fået taget nogle flere billeder fra lejligheden, som mange af jer har efterspurgt. Jeg har bl.a. fået min nye Kubus lysestage i sølv ind, som jeg er SÅ glad for! Jeg fik den i julegave af mine forældre og søster, og jeg elsker den allerede så meget! Er den ikke bare fin?

42 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ON MY FEET