NINÈ PREVIEW

better in the sunlight

picmonkey-collage3picmonkey-collage5picmonkey-collagepicmonkey-collage1 img_0211 img_0273Bikini top HERE / Bikini buttoms HERE


Hej piger. Jeg har haft en skøn dag, lod mig selv sove lidt længere og er dejlig veludhvilet. Herefter tog jeg ind til byen, hvor Anders og jeg havde aftalt et shoot, som jeg her har de første resultater af. Omgivelserne her, passede mig helt perfekt idag, hihi. Disse dage, hvor jeg går og hungrer efter sol og varmere dage, er nogle lidt mere eksotiske omgivelser, altså slet ikke så ringe endda. Jeg bar min nye bikini-top fra Only, som jeg virkelig synes er fin. Jeg elsker virkelig bandeau-bikinier som disse!

Ikke nok med at de ikke giver nogle tan-lines, hvis man altså soler, så synes jeg altid de sidder så pænt og giver et mere afslappet look. Jeg skal ses med Maria her inden længe, så jeg vil smutte igen – måske vi skrives ved senere <3
skaermbillede-2017-07-30-kl-23-38-02

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

NINÈ PREVIEW