3. ADVENT ∙ DROP OF GOLD

Betina Ask ∙ Designs

PC130079 PC130080
Hej piger! Midt i juleræset, må jeg altså lige vise jer disse smukke grafiske, malerier. Jeg var forbi Impression PR for et stykke tid siden, hvor de viste mig Betina Asks’ smukke design og jeg er SÅ forelsket i hendes værker. Farverne passer perfekt her hjem, samtidig med at jeg er vild med det abstrakte og meget smukke maleri, jeg her har stillet over min seng. Jeg synes det er en SÅ god gave, til veninden der lige er flyttet hjemmefra, sin mor eller en anden man ønsker at glæde <3

Jeg har valgt dette maleri til mit soveværelse og et andet til gangen, som I også skal glæde jer til at se – jeg mangler lige nogle småting, før alting spiller i gangen :-) Lige nu forhandles malerierne hos Just Spotted og det jeg har, kan I finde online her til hhv. 249,- eller 349,- alt afhængig af størrelsen <3 Hvad synes I om det, er det ikke bare smukt?

9 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

3. ADVENT ∙ DROP OF GOLD