EVERLASTING FLOWERS

BENEFIT CHRISTMAS COMPETETION


Hej piger og glædelig jul! Jeg håber I alle havde en fantastisk, skøn og magisk juleaften med jeres kære og har nydt den og fået slappet godt af. Jeg valgte selv, at slå lidt fra igår og var egentlig bare til stede, så derfor fik jeg ikke lige opdateret bloggen. Men idag, har jeg altså en video OG konkurrence klar til jer. I kan nemlig vinde det fine og SÅ lækre Porefessional makeupkit, som I kan se på billedet yderst til højre. Jeg har lavet en video, hvor jeg viser jer min Benefit makeuprutine og forklarer lidt om produkterne, mens jeg step by step, viser hvordan jeg anvender dem.

Alt I skal gøre for at deltage i konkurrencen er, at kommentere dette blogindlæg med Jeres bedste makeup-tip. I må have en skøn aften, vi skrives ved senere. Vinderen bliver iøvrigt fundet d. 27, så I skal være hutige <3

18 kommentarer

 • Frederikke

  Lækker konkurrence – jeg krydser fingre!💃🏼✨Jeg elsker lipgloss, og hader når man bare kan fornemme, at der altid er en halv tube tilbage, når man ikke kan få mere ud. Har dog fundet et super smart trick – man sætter tuben i et glas varmt (ikke kogende!) vand og lader den stå i 15-20 minutter, hvorefter indholdet smelter ned i bunden, så det er lige til at få op :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Sehested Grove

  Mit bedste tip må være altid at bruge en creme eller primer inden man ligger makeup! Det giver den bedste base, og er sundt for huden! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Thy

  Mit bedste makeup tip er mascara på de nederste vipper også, det giver et mere intenst look og får øjnene til at poppe mere synes jeg✨😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Mit bedste tip må være altid at bruge concealer til at rense rundt om en læber når man fx. har en rød læbestift på. Det fungere så godt<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Påfør din favorit blush inden du putter foundation på. Det får det til at ligne at du har den perfekte naturlige ‘glow’ :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Jeg synes bryn er vigtige så jeg bruger highlightere til at fremhæve dem i stedet for kun at tegne dem op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs Lauridsen

  Glædelig jul.
  Mit bedste makeup-tip er at bruge en hvid eller beige eyeliner på den våde kant i øjet. Det åbner øjet op, og får dig til at se friskere ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline m

  Mit bedste tip er at bruger primer under makeup’en – det giver den flotteste hud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Mit bedste tip er faktisk før selve makeuppen – en god hudplejerutine med produkter der renser, og fugter min hud, så den tager bedst muligt i mod makeuppen 😊
  Hvis tippet skal være i forbindelse med makeuppen, så må en øjenvippebukker være mit bedste tip – det gør virkelig en fin forskel når øjenvipperne får en lille bue og jeg synes, det får øjenvipperne til at virke længere 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke B

  Mit tip er at lægge din make-up i naturligt dagslys.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Mit bedste make-up tip er faktisk bare lidt farve på læberne. Noget jeg først selv er begyndt på for nylig, da jeg altid har forbundet det med læbestift og festlige begivenheder. Nu har jeg købt nogle forskellige læbepomader med farve i, og de gør SÅ meget :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Mit bedste tip er altid at bruge vippepukker – selv de med lige øjenvipper får åbnet øjnene helt vildt meget, og det gør så meget for helhedsindtrykket. Dertil skrub dine læber med tansbørsten når du børster tænder, og så er de helt røde og glatte til når du skal have en let læbestift på til dagen. Det er de to ting jeg særligt sværger til 😘🌸🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Mit bedste tip et helt klart at starte med ren gennemfugtet hud. En god fugtighedscreme efterfulgt af en lækker primer gør en verden til forskel, når resten af makeup’en skal påføres.

  – Kathrine ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Hmm, mit bedste tip må være at lægge to lag mascara med to forskellige slags. Én, der giver volumen og én, der giver længde. Mine vipper ser i hvert fald længere ud ved at gøre dette :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Søgaard

  Mit bedste makeup tip er at holde fingrene væk fra ansigtet i læbet af dagen, hvis du vil have din makeup skal holde længe, da det fedter din ud, tilføjer bakterier, samt fjerne lidt at din makeup. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Friis

  Mit bedste tip er helt sikkert at eksfoliere/peele huden et par gange om ugen. Det får min makeup til at se meget mere naturlig ud, og så holder den hele dagen uden at se fedtet ud. :-)

  Et andet rigtig godt tip er at highlighte amorbuen og derefter bruge lidt mørk øjenskygge under underlæben. Jeg har meget små læber, men dette får virkelig mine læber til at se fyldige ud! :-)

  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Lidt blush gør næsten mere underværker end mascara! Men allerhelst begge dele 💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline C

  Mit bedste tip er ikke at lægge for meget makeup. Mascara er et must :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

EVERLASTING FLOWERS