ROOM INSPIRATION

Before the summer ends

Skærmbillede 2014-07-31 kl. 18.31.22
White high-neck top // Black bodystocking // White top w. lace detail // Black shirt w. laces // Balenciaga Black // Balenciaga White

Hej piger <3 Maria og jeg ligger lige nu i seng, for engang skyld tidligt – vi har simpelhen være noget værre natteravne hernede, det er helt vildt! Vi har ikke gang været i byen endnu, men har været ude til sent om aftenen og ellers bare hygget rundt på hotellet. Dagene er gået ufatteligt stærkt hernede, det kender vi vidst alle følelsen af. Det der med at man nærmest lige er ankommet, og alligevel rejser vi hjem på søndag – men jeg savner også altid en masse derhjemme, så det bliver alligevel meget dejligt.

Har så mange sjove historier og oplevelser at fortælle Jer om – altså virkelig! Men dem gemmer jeg til en anden god gang, da jeg lige nu har fundet de lækreste summer items, som jeg MÅ have! Der er ikke noget på denne collage jeg føler jeg kan være foruden, men Balenciaga armbåndet nøjes jeg dog med i en farve – men hvilken? Hælder faktisk ret meget til det hvide, synes ikke rigtig jeg har set nogle med det og samtidig må det se lækkert ud til et brunt håndled – right? Hvilket er Jeres favorit? Den hvide ‘high-neck’ top er fantastisk smuk, altså se den lige engang – også er den endda i 3 farve, how to choose! Håber ellers I nyder den danske (MEGET varme) sommer <3 Forresten sender jeg lige 1000 kys til min fantastiske søster for at hun passer min baby, bloggen – og at hun rent faktisk allerede har planlagt et indlæg til imorgen, det varmer om mit bloggerhjerte! Hun er jo fantastisk <3 Sov dejligt!
Love-Caroline

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ROOM INSPIRATION