Boyfriend-shirt kind of dress

Beauty tip ∙ Mirins Copenhagen

PicMonkey Collage P6130122 P6130124
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2015-07-02 kl. 17.40.53Skærmbillede 2015-07-02 kl. 17.46.29Skærmbillede 2015-07-02 kl. 17.41.20
Så er det tid til et beauty-tip, jeg har glædet mig til at dele med jer. Da jeg var forbi de skønne piger fra ImpressionPR for 2 ugers tid siden, introducerede de mig for Mirins Copenhagen. Mirins forhandler naturligt bade- og kropsprodukter, der alle er håndlavet af højeste kvalitet. Der er ingen tilsætningsstoffer, samt parfume, hvilket gør produkterne herfra anbefalelsesværdige.

Jeg har testet deres kropsskrub Body Scrub, Calming Lavender & Bergamot, der er består af salt fra det døde hav, samt en naturlig blanding af urter og olier der sammen med skrubben sørger for at eksfoliere og blødegøre huden – en meget essentiel ting her om sommeren, særligt hvis man ønsker ekstra pleje og mere farve.

Jeg har ligeledes prøvet Lip Balm Rosemary & Grapefruitsom er så lækker og nærmest spiselig. Jeg bruger den hver aften og den giver mig et følelse af velvære, og plejer læberne rigtig fint.

Afslutningsvis vil jeg lige hurtigt fortælle jer om Mirins Perfume Roller, Recharge – Lemon, Ginger & Lemongrass. Denne roller er lidt en mood-enchacement som Mirins selv skriver og kan bruges som en naturlig parfume. Den dufter af spa, gør huden dejlig blød og at smøre lidt på kinderne inden man ligger sig til at sove, giver altså en afslappende og ren følelse før sengetid – what more can I ask for.

Hvis I er blevet helt fanget af Mirins, kan I forresten også besøge den eftersigende fantastiske butik på Blegdamsvej 108. Vi skrives ved – ha’ en skøn aften!
ec18f76f0ed2ad313afcb70c8aa974

 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Boyfriend-shirt kind of dress