Grey top with details & bikerjeans

BEAUTY TIP∙SOFT LIPS

P6130113 P6130134
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2015-07-11 kl. 19.35.57
Heello ladies <3 Hermed endnu et beauty-tip, før i en af de kommende dage vil blive forkælet med en video/indlæg omkring min makeup og hudpleje. Looking forward? Jeg glæder mig i hvertfald til at skrive og filme stof til indlæggene, som har været efterspurgt længe.

Nu til hemmeligheden bag bløde og velplejet læber; nemlig Carmex. Jeg var forbi ImpressionPR og blev introduceret for Carmex, der tildeles minder om mentolathum. Pigerne fortalte at den var helt igennem fantastisk og jeg er helt enig! Jeg har testet både ‘classic’ duften og den med en smag og duft af cherry, der uden tvivl er min favorit. Jeg bruger primært tuben om aftenen og ligger et tykt lag, som gør mine læber bløde til når jeg vågner. Står I og mangler en god læbepomade, ville jeg helt klart kaste blikket mod én af disse, som ovenikøbet giver en flot farve og gloss. Hvad er jeres præferencer ift. læbepomader?

 

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Grey top with details & bikerjeans