Best in show - Jeffrey Cambell and Stella McCartney

“Beauty is how you feel inside, and it reflects in your eyes. It is not something physical.”

Hej søde læsere,
Så er der endnu et indlæg klart til jer. Og nu får en 2 skønhedstips, da der var stor succes sidste gang jeg lavede nogle. :-)
Først og fremmest vil jeg klart formåde at mit næste køb er den LIP BALM, i kan se på billedet nedenfor, jeg har simpelhen hørt så meget godt om den. Og i en kold vinter måned, skal læberne have særlig pleje så de ikke udtørrer, det er noget af det værste jeg ved.
Den koster 119 kr. og jeg kan ikke rigtig fortælle jer om den er pengene værd, men jeg kan forstille mig den er meget drøj i brug, men jeg vil selvfølgelig skrive til jer, hvordan jeg synes den er, når jeg får fingrene i den.
Udover det vil jeg anbefale aloe vera, fra Tromborg, som jeg i en kort periode har brugt til mit ansigt. Den er så god, og jeg kan tydeligt se forskel fra da jeg begyndte at bruge den til nu.
Min hud har fået meget mere glød. Man kan også bruge den om sommeren, hvis man er blevet solskoldet, selvom det nok ikke lige er problemet lige pt. er det jo smart, at kunne bruge den både om sommeren og om vinteren. Da den også har en kølende effekt.
Jeg håber i kan lide indlægget søde piger – skriv endelig til mig, hvis i synes der er noget som jeg mangler på bloggen, så vil jeg straks gå i gang med at forbedre det.
Sov godt, og husk at følg med helt fra imorgen tidlig, da bloggen imorgen vil blive fyldt med indlæg.

2 kommentarer

  • Dejligt med noget til huden og læberne, nu når der er så koldt! :-)Knus<3www.Justsmiiiile.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • meeeeeeeeeeeeeeeeeget flot blog, sad lige og kiggede den hele igennem (lidt stalker agitigt) Jeg følger dig!!!!!! Skal vi følge hinanden?stilhedfoerstorm.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Best in show - Jeffrey Cambell and Stella McCartney