"The butterfly counts not months but moments, and has time enough."

Beauty is being in harmony with what you are.

Godaften søde piger. Lige nu ligger jeg i sengen og ser Revenge Of The Bridemaids , som bliver vist på Kanal 4 lige nu, og som mange af jer nok ved elsker jeg film som omhandler bryllupper. Igår aftes tog jeg med mine forældre til IKEA da de skulle have købt nogle småting og et gulvtæppe, da vi var derinde faldt jeg over dette såå fine gardin. Det ser fantastisk ud på mit værelse synes jeg, og det givet et rigtig eksklusivt look og får mit loft til at hæve sig en smule.
Gardinet kostede 79,- og gardinstangen kostede 100 mener jeg. Billig og meget fin løsning, som jeg allerede er SÅ glad for. Udover det kan man skimte den finde ‘ende’ der er på hver side af gardinstagen, det givet et fuldført look. Hvad synes i om det piger? Husk at følg med imorgen tidlig, da jeg allerede har et indlæg klart der. Kys og sov godt!

23 kommentarer

 • Anonymous

  Har du stadig dit andet gardin under? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Caroline! Hvor er det flot og elegant! Jeg har et spørgsmål! Jeg er vild med dit layout, og din skrift til din blog titel hvor der står: fashion style and inspiration by Caroline! Og så er der de der blomster i siden! Og også når du skriver hilsen ……. Efter du har lavet et indlæg, og så der kommer en helt anden og så fin skrift på hvor der står dit navn! Ja, det er ret svært at forklare. Men bare layout i det hele taget! Jeg er SÅ dårlig til at lave det. Og tænkte om du kunne sende et link eller noget til hvordan man gør?Knus Jose.. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Josefine :) Faktisk er det min søde søster som altid laver mine headere o.s.v. hun er SÅ god til at lave layout. Det eneste jeg ved er at hun bruger polyvore til at lave teksten. Jeg håber du findet ud af noget, ellers ved jeg at bloggeren bag bloggen Tusind Kamel er sindsyg dygtig :) Du kan altid skrive til hendes mail,Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hej Søde smukke carolineHvornår kommer videon med spørgsmålene?og hvornår laver du en makeup-kollektion og whats in my bag video? :)mange knus din store beundrer Emilie <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde og smukke Emilie,Min video kommer ind på min facebook side idag regner jeg med – en makeup video kommer i næste uge :) Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har du ikke fjernet dit tøjstativ Caroline? Og gardinet er viildt fint, har lyst til at købe det nu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Caroline :)Hvor har du købt dit sepjl henne? :-)Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Caroline….Hvor har du købt wallstickeren der hænger på samme væg som dit fjernsyn?Super god blog. Du er virkelig talentfuld!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hvor er din kommode fra:)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker bare dit værelse, et er så fint, elegant og romantisk. Tak for inspirationen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Du har seriøst verdens pæneste værelse det er jo så ubeskriveligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg var også ude og købe gardinerne den anden dag.. utroligt hvad man kan få for 69kr..! super fin gardinstang du har fundet til dine..! :)en anden læser spørger til dit tøj stativ..-og apropos dét..- hvor er det fra? love

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Lækkert værelse :) Hvor er sølv gyngehesten fra ?

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

"The butterfly counts not months but moments, and has time enough."