"The butterfly counts not months but moments, and has time enough."

Beauty is being in harmony with what you are.

Godaften søde piger. Lige nu ligger jeg i sengen og ser Revenge Of The Bridemaids , som bliver vist på Kanal 4 lige nu, og som mange af jer nok ved elsker jeg film som omhandler bryllupper. Igår aftes tog jeg med mine forældre til IKEA da de skulle have købt nogle småting og et gulvtæppe, da vi var derinde faldt jeg over dette såå fine gardin. Det ser fantastisk ud på mit værelse synes jeg, og det givet et rigtig eksklusivt look og får mit loft til at hæve sig en smule.
Gardinet kostede 79,- og gardinstangen kostede 100 mener jeg. Billig og meget fin løsning, som jeg allerede er SÅ glad for. Udover det kan man skimte den finde ‘ende’ der er på hver side af gardinstagen, det givet et fuldført look. Hvad synes i om det piger? Husk at følg med imorgen tidlig, da jeg allerede har et indlæg klart der. Kys og sov godt!

23 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

"The butterfly counts not months but moments, and has time enough."