FRESH MARKET

BEAUTY-GUIDE: THIS WORKS

1picmonkey-image dsc_1728 dsc_1725
Hej piger! Jeg håber I nyder jeres weekend i fulde drag, min har virkelig været tiltrængt, og selvom jeg ikke er helt på topppen efter sygdommen endnu, så har jeg virkelig fået slappet af, og det gør underværker! Jeg tænkte, at jeg idag ville lave en opdateret beautyguide, da det efterhånden er et stykke siden, at jeg delte min tips og yndlings produkter med jer. Jeg her imellemtiden, skiftet fuldstændig hudpleje. Jeg har bl.a. været forbi Skincare by Liv, som I kan læse om her og det har gjort mig meget klogere på min hud og hvad jeg gør for bedst at pleje den. Jeg har altid selv tænkt, at min hud var kombineret/fedtet, da jeg har let til urenheder og let skinner i ansigtet. Det er en konklusion jeg selv har taget, og som ofte er blevet bekræftet i diverse stormagasiner, når jeg har skulle købe produkter. Liv lavede dog en analyse af min hud, og den er nærmere tør/normal, altså er det jo nogle helt andre ting jeg skal have i fokus, når jeg renser og plejer min hud og jeg har jo i realiteten, plejet den, med det stik modsatte.

Jeg har nemlig brugt produkter uden fugt, for at undgå at skinne for meget, men hvad min hud i virkeligheden har været i mangel på, var fugt. Jeg har derfor haft særligt dette i fokus, samtidig med, at jeg er begyndt at bruge mere tid på den her lige hjemme-spa-oplevelse, der efterhånden bliver mere og mere udbredt. Det at bruge lidt ekstra tid på sig selv og sit velvære nogle gange om ugen, er så rart og jeg føler, at jeg kan se en stor forskel på min hud, når jeg investerer lidt tid og kræfter i det.

Jeg har herudover, fundet nogle mirakel produkter, jeg er blevet dybt afhængig af. Det er 2 nye mærker, jeg aldrig har hørt om eller prøvet, før jeg bestilte dem hjem, da jeg synes de lød meget spændende og helt vildt nytænkende. Udover dette, var prisen ualmindelig god og langt fra, hvad jeg er vandt til at betale når det kommer til hudpleje.

Det er mærkerne: The Ordinary og ThisWorks. Begge mærker, er vidst britiske og særligt The Ordinary, har naturlig- og enkeltheden i fokus, altså at man holder sig til det man kender, de ingredienser man ved virker og sætter dette i højsædet. ThisWorks, er mere over i den her lidt nytænkende, spa og æteriske olier feeling, hvor velværen, fylder lige så meget i deres ideologi.

Nu vil jeg gennemgå min daglige morgen- og aften rutine:

HVER MORGEN
Step 1: Renser jeg mit ansigt og hals, af med Magasin’s cleansing foam, der bl.a. indeholder acai-bær og havtorn. Den er let, drøj i brug, koster ikke alverdens og jeg føler min ansigt bliver helt rent.

Step 2: Herefter, bruger jeg min tørbørste fra Karmameju, der frisker min hud op og forebygger rynker. Den skal bruges forsigtig, i blide strøj.

Step 3: Så påføres min serum fra The Ordinary, der indeholder plejender olier, B3 vitamin for at forhindre urenheder og igennem dette, formår den at balancerer ens sebum-balance, der altså er vigtig for at holde huden ren og fri fra hudorme.

Step 4: Nu påfører jeg Stress Check faceoil fra This Works, masserer den godt ind i huden og ikke mindst nyder den lækre duft, den har. Efter olien her, ser min hud helt gennemfugtet ud og får en flot glød.

Step 5: Afsluttrende, bruger jeg light time, Skin Plumper fra This Works, som er en fugtgivende creme, der udglatter søvn linjer. Indeholder antioxidant vitamin C og persiske Silk Tree ekstrakt for at reducere tegn på træthed. Den er så lækker, let og cremet.

HVER AFTEN
Step 1: Igen rens med Magasin’s cleansing foam, ofte bruger jeg nogle rensewipes (også fra Magasins eget mærke) til at rense al makeup af inden, for så at kunne rense huden i dybden med skummen.

Step 2: Så påfører jeg min serum fra The Ordinary, der indeholder plejender olier, B3 vitamin for at forhindre urenheder og igennem dette, formår den at balancerer ens sebum-balance, der altså er vigtig for at holde huden ren og fri fra hudorme. Denne bruges morgen og aften, lige efter rens og inden andre cremer – da den fungerer som en serum.

Step 3: Nu bruger jeg en creme fra The Ordinary, der går ind og eksfoliere, fugter og beskytter huden. Hvis jeg skal noget særligt, eller ønsker en solbrun hud, bruger jeg 2 gange ugentligt, om aftenen, en selvbruner til ansigtet fra St Tropez. (find den her)

Jeg håber I kunne bruge min beauty-guide, sig endelig til, hvis I ønsker flere af indlæg om disse eller hvis I har spørgsmål <3
picmonkey-image
Stress Check Face Oil HERE 399 kr. / The Odinary creme HERE 50 kr. / Light Time Skin Plumper HERE 290 kr. / The Ordinary serum HERE 50 kr.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

FRESH MARKET