OSKIA LONDON, eyegel

Beauty begins the moment you decide to be yourself

P2020577 PicMonkey Collage
Skærmbillede 2014-12-21 kl. 16.53.56
Skærmbillede 2014-12-25 kl. 17.45.15Skærmbillede 2015-02-04 kl. 09.16.06Skærmbillede 2015-01-23 kl. 15.59.30
Godmorgen piger <3 Hermed gårdagens outfit, hvor jeg havde min nye fine oversize fra ZARA på – den er så cool og har lidt et ruskindslook langt fra. Jeg har simpelhen så mange outfits i ærmet til jer, så inden længe smutter min far og jeg på et lille photoshoot, så jeg kan få det hele postet på bloggen.

Idag skal min søster og jeg ud og se endnu en lejlighed, hvilket igen bliver så spændende – har sommerfugle i maven hver gang vi skal ud og se en ny, fordi hvad nu hvis det er den helt rette? Jeg kan godt få en klump i maven over at tænke på den dag, jeg flytter fra mine forældre, fordi det bliver rigtig mærkeligt og jeg kommer til at savne dem i min hverdag – men på den anden side drømmer jeg også så meget om at komme ud og bo med min søster, være tættere på byen og ja, bare nyde livet i selskab med hende hver dag. Der skal dog ingen tvivl være om, at jeg ikke kan undvære mine forældre for længe ad gangen, så et ugentlig smut forbi dem, vil jeg nok aldrig undvære. I skal nok høre meget mere, vi skrives ved senere – ha’ en fantastisk dag <3
Untitled-1

9 kommentarer

 • Held og lykke med søgningen :-) OG så er jeg helt vild med de bukser!

  http://monicablander.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak søde Monica <3 Hihi, ja de bukser er så fede – er også helt tosset med dem :-)

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • amalie

  Hej Caroline! Lige et spøgsmål til bukserne. Jeg har for nyligt købt dem og synes de knirker når man går med dem? Er det noget dine også gør eller har jeg mon bare været uheldig? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Amalie <3 Åh ja, jeg kan huske de første gange jeg havde dem på – blev så irriteret over den knirkende 'latex' agtige lyd, men den forsvandt heldigvis, så tror bare du skal slide dem lidt :-)

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Caroline. .. jeg har et spørgsmål til dine eylash extensions :)
  Hvilken llængde og tykkelse får du på?
  Bruger du øjemskygge/streg dagligt?
  Jeg kan ikke lade Være, og derfor holder de ikke længe. . Men synes det ligner du også har noget på øjnene?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej <3 Jeg har længde 14mm på mener jeg – og tykkelse ved jeg desværre ikke, kan prøve at finde ud af det.

   Jeg bruger ikke øjenskygge og eyeliner dagligt, men ved festlige lejligheder. Har du læst om de produkter, der er beregnet til eyelash-extensions, jeg har anmeldt her på bloggen? De gør det muligt at du kan bruge mascara, øjenskygge samt eyeliner som du vil.

   Find det her: http://fashionbycaroline.dk/you-are-my-favourite-kind-of-night/

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Tusind tak for svaret :)
   Jeg må oprøve med de rigtige produkter :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Held og lykke :-) bliver spændende!
  Hvordan kan det være du ikke flytter ind til den lejlighed din søster har nu? Den er simpelthen så fin :-) god weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak! Det er super spændende <3 Min søsters lejlighed er desværre for lille til os begge – ellers havde den været perfekt!

   Knus og god weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

OSKIA LONDON, eyegel