Casable - design your very own iPhone case

BEAUTY AKADEMIET

Skærmbillede 2014-11-17 kl. 16.48.22

Makeup har altid været en KÆMPE svaghed for mig, og jeg har valgt makeup fremfor tøj i visse tilfælde, og det siger alligevel noget! Jeg kan IKKE leve uden min mineralpudder, den er musthave no. 1 og listen er jo nærmest uendelig lang. Beauty Akademiet forhandler de førende makeupmærker, selvom det måske ikke er de mest genkendelige mærker. Lily Lolo er bl.a. ét mærke de forhandler, som udbyder prisvenligt makeup, som ovenikøbet er parabenefri og kun indeholder naturlig farve og duft. Alle unødvendig kemikalier er fjernet, hvilket er meget essentielt ift. hvad jeg har lyst til at udsætte min hud for – fordi ønsker vel alle at pleje og nære den på bedste vis.

Jeg er også helt forelsket i de fine makeuppensler, som jeg ønsker mig. Penslerne er også fra Lily Lolo og har ikke blot et fint ydre – de er silkebløde og designet til at efterlade makeuppen på pænestevis. I kan finde meget mere makeup online, og læse mere om de forskellige mærker samt fine tips og tricks til pleje og næring til din hud.

I am a kind of makeup junkie! I can never get enough and I my musthave no. 1 is my mineral foundation. Beauty Akademiet is a kind of online heaven with skincare, makeup and a lot of tips about how to keep your skin glowing, clean and do not forget the many makeup tips. Go find a lot more about one of my favorite makeup brands, Lily Lolo right here.
Untitled-1

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Casable - design your very own iPhone case