#energizer #gohealthy

Beauty Academy CPH

PicMonkey CollageHej piger <3 Før jeg præsenterer jeg for mine udsalgsfund og andre online godter, vil jeg lige forkæle jer lidt. Én af jer har nemlig muligheden for at vinde en Glam Hair Styling Work Shop, som I sammen med en af jeres veninder, kan tage til. Work-shoppen har en værdi af 495 kr. pr person og jeg tror det er en så sjov oplevelse, samt at I får en masse tips med på vejen.

Workshoppen omfatter en intens hårstyling, hvor der bliver gennemgået bl.a. krølle, glatte og volume teknikker. I får alle de professionelles tricks, og hvem vil ikke gerne kende til deres tricks? ;-)

Det hel vil komme til at foregå hos Beauty Academy, som er den nyeste eksklusive og kreative legeplads. Beauty Academy ligger ca 150m fra Kongens Nytorv, så det er dejlig nemt at komme dertil. I kan læse meget mere om det hele online lige her – ligeledes vil det være en perfekt gave til en veninde du holder af, måske før en tur i byen?

For at deltage, skal I på Instagram følge @carolinemarburger og @elfcostmeticsdk, samt skrive en kommentar på mit billede, hvor I tagger den veninde I vil tage med, hvis I bliver den heldige vinder. Held og lykke <3 Vi skrives senere!
Untitled-1

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

#energizer #gohealthy