JULY WISHES

Beachlife

DSC_9605 DSC_9618 DSC_9645 DSC_9669 DSC_9675 DSC_9687 DSC_9697Hej piger! Igår tog mine forældre og jeg til stranden, spiste den lækreste middag hos Ilse Jacobsens Kurbad, hvor der nu er blevet åbnet en eksklusiv og virkelig lækker restaurant i Hornbæk. Herefter tog vi en tur på stranden, hvor min far og jeg skød en masse fine billeder. Har sådan savnet af være på den danske strand, specielt Hornbæks, da det er min yndlings! Sandet er så fint og ja stranden er bare fantastisk smuk – udover dette kan man få Hansens Is deroppe, mhhhm! Chokolade og vaniljeis også en masse guf! Jeg tror snart det er 1 år siden jeg fik sådan en sidst, og jeg har virkelig haft cravings efter sådan en længe, haha!

Desværre fik vi ikke is igår, da vi alle var så mætte – det må blive en anden god gang, meget snart! Igår havde jeg min fine nye playsuit fra Illusionskirt på. Jeg synes den er så fin, og sommerlig. Blondeærmerne er lige mig, også sidder den virkelig flot. Jeg tænker denne også er fint til efteråret med bikerboots og et stort halstørklæde eller pelsvest – sådan så at looket bliver mere råt. I kan finde den online her til 495,-

Jeg har netop sagt ja til at deltage i en såkaldt ‘bloggerchallenge’ hvor jeg og andre bloggere skal komme med bud på ‘how to dress’ i løbet af en dag på Aria Las Vegas Hotel. Denne konkurrence er kaldet @MyVegasStyle blog challenge, og jeg glæder mig til at sætte gang i den, hvilket jeg vil gøre idag. Jeg vil derfor i løbet af de kommende dage, poste forskellige outfitbilleder og fortælle hvor jeg ville iføre mig netop dette outfit – fedt ikke? Jeg tror det bliver godt!
lg_aria-18-lemongrass
Denne jumpsuit er egentlig rimlig dressed down, men alligevel langt fra kedelig og casual – derfor vil den være perfekt at iføre sig på Aria Las Vegas restaurant, Lemongrass<3 Hvad synes I om den? // I would love to wear this amazing playsuit if I go the the Aria Las Vegas restaurant, Lemongrass. This playsuit is very dressed down, but still very unique and I think it fits into Lemongrass and its theme, Thai. What do You think about it?
Love Caroline

 

8 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

JULY WISHES