APPEAL4 FOR MY NAILS

BEACHDRESS ON MY MIND

PicMonkey CollageIMG_2277
Godmorgen piger! Jeg er næsten lige vågnet, og det er faktisk første gang længe, at jeg sover så længe. Igår var jeg ude med mine søde venner og vi endte med at tage afsted til ARCH, som er én af de nyeste klubber i København – og iøvrigt er blevet SÅ lækker indrettet! Ej hvor var der bare flot! Jeg var ret sent hjemme, så tænker også, at en god nattesøvn var velfortjent, hihi. Jeg viste jer forleden et lille preview på Instagram, af denne fine og meget afslappet strandkjole fra NELLY. Jeg faldt over denne online og måtte bare have den i både sort og mørk sandfarvet.

Den er så blødt og helt essentiel at bruge, som enten en behagelig sommerkjole til hverdagsbrug, eller som en strandkjole, da den ikke blot er let at style og have med at gøre, men så er den så behagelig at have på, at man nærmest ikke kan mærke kan har noget på – hvis I kender den følelse? Haha, intet strammer eller irriterer – den sidder bare så fint ind til kroppen. Jeg har på billederne min H&M bikini på under, som giver den net-effekt, der kan ses på de første billeder, men ellers er der bare nogle knapper, der selv kan justeres. Er den ikke fin? I kan finde den hos NELLY lige her, til 229 kr.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

APPEAL4 FOR MY NAILS