OUT LOUD

BEACH ROWS AND THE FRENCH RIVIERA

 

French Riveria poster / Row of palm tress poster / Pool-edge poster / climbing plant poster


Hej piger. Som I måske har set, har jeg delt lidt fine billeder, af mine nyeste Desenio posters. Jeg har lidt en svaghed for alle Deres inspirerende tumblr-lignende billeder, men her den seneste tid, har jeg været en smule mere draget af deres natur-billeder. Den Franske Riviera er jo så smuk (og iøvrigt også på min bucket-list!) Udover det, er palmer, strandpromenader og poolområder jo altid så dejligt at kigge på.

Der er ihvertfald kommet en meget tropisk og sommerlig atmosfære, efter jeg har fået mine nye posters i brug. Lige nu og frem til på torsdag den 6. September, kan I spare 25% når I bestiller posters ved Desenio. I skal bruge rabatkoden: carolinemarburger25 når I skal betale. I kan finde nogle af mine andre posters her, hvor jeg havde nogle i en mere minimalistisk stil.

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

OUT LOUD