“Be sure what you want and be sure about yourself. Fashion is not just beauty, it’s about good attitude. You have to believe in yourself and be strong.”

Hej søde læsere,
Idag har jeg igen haft en off-day, med det har dog gået meget bedere med min forkølelse. Så jeg håber jeg imorgen vågner med en super energi, da det er så træls når kroppen bare er så træt hele dagen. 
Jeg skulle have været sammen med min søde veninde Amalie idag, men måtte aflyse da jeg selvfølgelig ikke ville smitte hende op til jul og så er det nok også bedere jeg tager endnu en dag med afslapning, for at blive helt frisk. Jeg lovede jeg igår at i måtte se min nye bluse, som jeg fik af min søde mor og selvfølgelig skal i da det! Det er en sweatshirt fra Saint Tropez til 250 kr, mener jeg den kostede. 
Den er simpelhen så enkel og fin, men alligevel rå og langt fra kedelig. Jeg synes det ser så fedt ud med palietterne på skuldrene, det er den detalje som fuldfører looket på trøjen og ét helt andet plus ved den, er at den er super behagelig at have på, fuldstændig ligesom at have en hyggetrøje på – men heldigvis ligner den langt fra sådan én! :-)
Idag var mine forældre så søde at give min søster og jeg, en lille før-julegave. Det var et gavekort med en luksushudbehandling til en kostmetolog, årh! Lige hvad jeg har brug for før jul, så jeg regner stærkt med at tage der ind engang i den her uge, massage og lækre produkter? Ja tak! 
Imorgen skal jeg til Lyngby med min søde mor og søster, vi skal shoppe fordi der jo er 50 % på nogle af de mange mærker i Magasin, så skynd jer endelig derind imorgen søde piger, det er simpelhen dagen at få købt de sidste julegaver ind, også endda til halv pris, så kan det da ikke blive bedre.
Specielt Malene Birger, glæder jeg mig til at kigge i – hun laver jo nogle skønne cardiganer og strikbluser, som jeg altid forelsker mig i! 
Og husk piger, imorgen tidlig er der ét indlæg klart til jer med mine bedste skønhedstips og produkter – så hold øje med bloggen. :-)

9 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.