MY MAKEUPVIDEO IS OUT

BE PREPARED FOR SPRING

PicMonkey Collage PicMonkey Collage1
GLITTER SOCKS ∙ NUDE DRESS ∙ BLACK PANTS ∙ STRAPPY HEELS ∙ LACE DRESS ∙ ROLL NECK JUMPSUIT

Hej piger! Som altid, er der bare så mange lækre forårsitems, som vi vel alle hungrer efter, når vejret bliver varmere og solen skinner. Jeg har fundet nogle læææækre items frem, fra MissGuided og NastyGal. De fine sokker er jo bare finere end et par sorte H&M sokker, tænker at bestille et par stykker hjem, så jeg har et lille lager af dem – det er særligt fint, hvis ens sko flasher en lille smule af ens sokker. Den nude kjole MÅ jeg eje, er den ikke bare yndig og fin? Det er en sikker vinder, et summer musthave og en som man kan bruge til nærmest alle anledninger. Strappy heels kan jeg heller ikke få for mange af, dog må jeg vente lidt med at investerer i et nyt par, da jeg den seneste tid har fået en del nye.

Lacedress og jumpsuit – begge så fine, særligt den grå jumpsuit vil jeg elske at iføre mig – den må være så behagelig at have på, samtidig med at man sagtnes kan begive sig ud offentligheden, uden at ligne en søndagschiller. Nu vil jeg hoppe i bad og gøre mig klar <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MY MAKEUPVIDEO IS OUT