BATHROOM RULES: RUSH ∙ BRUSH ∙ FLOSS ∙ FLUSH ❤

Hej søde piger. Jeg er lige kommet hjem fra arbejde, og spist lidt aftensmad med mine søde forældre. Lige nu sidder vi spændt og venter på min søster, og hele hendes klasse, skal komme i studentervognene, og øv hvor er det ærgerligt med vejret. Tideligere idag var vi til dimension på gymnasiet, hvor hele 298 elever skulle hav overrakt deres eksamensbevis. Så fint! Jeg er så stolt af min søster, tænk engang at hun er færdig nu, vild tanke.
Idag da jeg kom hjem, tænkte jeg at jeg ville lave lidt inspirationsbilleder fra mit hjem. Det er ved at være ret længe siden, i har fået interiør billeder, som jeg har taget – så det var på tide. Denne gang var det måske ikke så sjovt at se mit værelse, eller stuen igen, da i efterhånden har set alt for mange billeder. Så tog nogle billeder fra min søsters og mit badeværelse, da jeg elsker når et badeværelse er indrettet med en rolig, hyggelig, ren (!!) og gennemført stil. Duftlys er et must på et badeværelse, det jeg har kan i købe bla. i Buch Copenhagen, det dufter så fantastisk, og ikke mindst en god håndsæbe. Sterinlys giver en afslappende stemning, som er skønt på et badeværelse, og forglem ikke nogle lækre håndklæder – der findes intet bedre end lækre bløde håndklæder. I må have en dejlig aften piger, Kys!

 

3 kommentarer

 • Syntes altså i bor super flot! Knus<3http://justsmiiiile.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Sååååå Smukt!!!!!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med din søster! :)Hold op hvor er jeres badeværelse bare utrolig fint! I har da virkelig sans for indretning i jeres familie, skal jeg da lige love for! ;) <3 – Hav en god sommer! :D krammer

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.