'I like my money, right where I can see them, hanging in my closet.'

Bathroom essentials – inspiration

DSC_5094 DSC_5097 DSC_5107 DSC_5144Hej piger <3 Vi har vores sidste skoleuge nu og det er helt surrealistisk at tænke på, at det er nogle af mine sidste dage som 2.g’er og at næste år er det sidste. Jeg synes tiden i gymnasiet er fløjet afsted, så det må være fordi jeg hygger mig! Det er bare en meget mærkelig tanke, selvom der selvfølgelig stadig står både mundtlige og skriftlige prøver lige for døren – dem skal jeg nok få klaret, og så er det sommerferie! Åh det bliver rart :-)

Jeg har forleden taget lidt billeder af mit badeværelse, så her er lidt interior-inspiration – det bliver man aldrig træt af. Jeg har forresten heller ikke fået vist jer mit nye fine, ja, smykkeskrin kan man vel kalde det. Det er af glas og er inddelt i 3 rum – det kan ligeledes stå åbent eller lukket. Jeg er helt vildt med det og synes det er rart at kunne inddele sine smykker, på en fin og organiseret måde. Jeg fandt det fine skrin i Stol & Stage i Hellerup, der forresten er en af mine absolut yndlings interiør-butikker, åh hvor kunne jeg købe mig fattig i den butik – vil helt klart anbefale jer at tage et kig forbi, den ligger på Strandvejen i Hellerup. Ha’ en dejlig dag!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

'I like my money, right where I can see them, hanging in my closet.'