VALENTINO ROCK-STUDT HEELS

Bathroom closeup ∙Skin essentials

P7120221 P7120234 P7120239Godmorgen piger! Hermed et lille close-up fra mit badeværelse, og mine nye produkter fra pHformula. Jeg har den seneste tid, brugt en masse forskellige hudprodukter, hvilket huden bestemt ikke har godt af. Nu var jeg hos min kosmetolog forleden, som introducerede mig for pHformula’s produkter, der skulle være helt fantastiske. Jeg fik en behandling med produkter fra dette mærke og min hud blev så fin af det, hvilket jo er fantastisk. I kan læse mere om produkterne online lige her og her. Eftersom at disse produkter er et såkaldt behandlingssystem, kan man ikke købe den, før man har fået en behandling med dem, da kosmetologen skal finde de rigtige, samt vurdere om de er nødvendige.

Nu vil jeg hoppe i tøjet og tage afsted, vi skrives nok ved senere <3

6 kommentarer

 • Hvor er din smykkeskål fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den store glaskasse? Den er købt i Stol & Stage, kan finde mærket hvis du ikke er i nærheden af butikken.

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skålen hvor dit ur ligger på? :) Den ligner en tallerken :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Hej Caroline,

  Kunne jeg få dig til at linke til alle tre boligitems på billedet? Altså kassen af hønsenet, vatrondel-dispenseren og det lille sølvfad den anden Natascha spurgte til (kan ikke finde det).

  Vh. Natasja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Natasja,

   har ikke fundet det online, så kan desværre ikke linke, men kassen er fra Søstrene Grene, vatrondel dispenseren er fra Lisbeth Dahl og sølvfaddet er vidst fra Stol & Stage <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

VALENTINO ROCK-STUDT HEELS