My babygirl, RIP

Baseball jacket: windy day

PA250004 PA250007 PA250015 PA250026 PA250028 PA250033
Bikerjacket: Maison Scotch ・Dress: 2nd Day sold out (similar here) ・Leggins: Nelly ・Boots: Ugg


Hej piger <3 Jeg er ret vild med dette outfit, to be honest! Bikerjakken er en min mor kom hjem med forleden, og jeg er helt forelsket i den – må virkelig give hende credit for at have god stil, ift. til hendes alder, hun overrasker gang på gang. Det samme gælder de fine bamsesko, som vejret endelig er til – den har hun købt med hjem fra USA og de er så hyggeligt og rare at have på. Hele dagen igår, havde jeg de vildeste tømmermænd – altså virkelig! Champagne og vin i massevis ramte mig virkelig hårdt – dog fik jeg sovet ud, og er nogenlunde på toppen idag ;-)

Imorgen skal jeg ind og besøge min skønne veninde Christina, der fødte i sidste uge – kan ikke vente med at se hendes lille prinsesse, Philina. <3 I det kommende weekend skal jeg til Barcelona med min klasse, hvilket bliver så hyggeligt – glæder mig til lidt solskinsvejr og varmere grader og selvfølgelig til at opleve byen og få shoppet en del. Hvis I har nogle tips og tricks til min tur, må I endelig skrive til mig – det vil jeg blive SÅ glad for <3 Har I været i Barcelona før?

Hi girls! I am so in love with this outfit. Especially the biker jacket, which actually belong to my mother. My mom is so trendy, and I love to share closet with her. Likewise is the ugg boots some she brought home from her and my dad’s trip to NYC – they are a must-have for this winter. On saturday I go to Barcelona with my school class and I look so much forward to experience the city and to enjoy the weather – if you have any shoppingtips or anything else which would be useful for me, please write an comment below. Have a nice evening!
Untitled-1

2 kommentarer

 • Lærke

  Bilver dine vipper slidte af eyes lash extension? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, det gør de ikke. Derimod er det bedre end at skade vipperne med mascara og makeup fjerner dagligt :-)

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

My babygirl, RIP