SØSTRENE GRENE SHOPPING

Bartlett Georgette Mini Dress

PicMonkey Collage PicMonkey Collage1 Untitled5
Hej piger! ENDELIG kom denne fine Ganni kjole online, er den ikke bare smuk? Jeg så den i Magasin for nogle uger siden, bare i et andet mønster og var virkelig solgt! Jeg gik nogle dage, fordi jeg denne måned har shoppet waaay to much, men den kunne ikke komme ud af mit hovede – så jeg brugte dagene på at sælge lidt ud og voilá! Nu er dette vidunder mit og jeg er SÅ glad for den allerede. Den koster 899 kr. og I kan finde den online lige her.

I forbindelse med tøjsalg, deltager jeg I Tradono’s Shoppingmarket imorgen, hvor jeg og en masse andre bloggere og fashionista’er sælger ud af vores tøj, ved Torvehallerne på Israels Plads. Jeg glæder mig SÅ meget og håber mange af jer, vil kigge forbi – det kunne være så sjovt og hyggeligt at møde jer. Jeg vil tage en masse af mit tøj med, som I bl.a. finder via min salgsside lige her – men der kommer også pynt til boligen, så det er altså helt klart et kig værd. I kan se eventet på Facebook lige her.

Nu vil jeg hoppe i tøjet og tage ind til byen, skal spise frokost og finde en gave til C <3 Vi skrives ved!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

SØSTRENE GRENE SHOPPING