VIND ET GAVEKORT TIL STICKS N' SUSHI

BARNET KNIT FROM ELLOS

P9100168 P9100167 P9100151 P9100150 P9100147
CLICK TO SHOP
13-613615105793_Black_004_ProductLargeSkærmbillede 2015-09-18 kl. 21.08.23
Hej piger <3 Åh hvor har jeg haft ondt af min selv idag! Er generelt gået hen og blevet meget ynkelig, hver gang jeg har været i byen – da jeg simpelhen rammes af de værst tænklige tømmermænd, det bliver altså værre med årene ;-) Jeg skal i hvertfald ikke drikke det næste lange stykke tid, det er hvad der er sikkert!

Jeg har brugt dagen på nogle virtuelle opgaver, da jeg har arbejdet hjemmefra idag – det var om ikke andet dejligt. Aftenen igår stod forresten på Klovn Movie – som var SÅ god, den skal bare ses. Efter filmen tog vi videre på Sunday, hvor det blev en sen, men super sjov aften <3

På billederne kan I se min nye fine strik fra Hunky Dory, som jeg har købt på Ellos. Hunky Dory har altid været et favorit brand, jeg elsker deres styles og denne var ikke en undtagelse. Synes v-halsen er SÅ fin, og at mikse en højhalset blonde-bh fuldfører looket. Mit fine Lala Berlin tørklæde er næsten altid på mig, det er så dejlig blødt og rart at putte sig i.

Nu vil jeg få sovet lidt og hygge i stuen med mor, vi er nemlig alene hjemme her til aften – så hyggeligt. Nyd jeres aften <3

sponsoreret indlæg

 

8 kommentarer

 • Christina

  Elsker blusen den er såååååå fin <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeanette

  hej søde caroline :o) min chefs datter døjede oss med utrolige tømmemænd, bare hun snusede til en kapsel :o( .. de har fået et godt råd af en læge..INDEN man begynder at drikke, skal man ta …2stk. Panodil, 1 mavesyretablet samt 1allergitablet.. det virker, og hun er ok dagen efter. :o)) stort knus fra mig. :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Jeanette <3

   Ej hvor vildt! Mine tømmermænd er nemlig blevet meget slemme på det seneste, vil jeg sige ;-)

   Jeg må prøve dit tip, tusind tak!

   KNUS <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej Caroline..
  Elsker din stil og ville så gerne eje den smukke bh fra Victoria Secret.. Men den er ret umulig at få fat i.. Hvor har du købt den? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Christina, den er også så fin! Jeg har købt den på min ferie i LA, du kan købe den online – men så kommer der told oveni.

   Jeg er selv interesseret i at købe en bodystocking online, så hvis du er interesseret, kunne vi splitte tolden op?

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sandra

  Hey caroline, har set mange med den sorte top du har på hvor kan den købes :-)? Er helt vild med den :heart_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

VIND ET GAVEKORT TIL STICKS N' SUSHI