Candles in the sun

Bandage dress

PicMonkey Collage3
P2051539_2Hej piger <3 Sikke et sent indlæg det blev til idag! Jeg har haft den hyggeligste weekend. I fredags fejrede jeg min skønne veninde Camilla, som fyldte år og det var en fantastisk og vild bytur med de bedste piger, limo og champagne i litervis – lidt for meget måske ;-) hihi! Søndag og idag har jeg brugt sammen med min søde veninde Christina, vi har bare hygget os to og lille baby – det har været så dejligt afslappende, selvom det selvfølgelig er hårdt med en lille bebs, men alligevel har man koblet af og jeg har haft hyggetøjet på dagen lang – det er det bedste!

Fra imorgen af, har jeg nogle spændende dage foran mig, som jeg glæder mig til at fortælle mere om. Nu til den smukke, smukke bandage-dress, I kan se på billederne – er den ikke fin? Jeg synes den er to-die for – overvej lige den lækre pasform og de mange sten, jeg er virkelig SOLGT! Den er perfekt til en bytur eller en anden festlig lejlighed, da den er så unik og du med garanti ikke møder én anden, i en lignende kjole – den sandsynlighed er ihvertfald meget lille! I kan finde den smukke kjole hos A M E R I C A N D R E A M S, som efter min mening er den onlineshop, med de flotteste festkjoler og unikke items – de er i hvertfald håndplukket og jeg elsker at man ikke ser tingene overalt i gadebilledet.

I kan få meget mere af denne skønhed at se imorgen – hvis I ikke kan vente, kan I forresten vinde den online her. nu vil jeg ligge mig til at sove, da jeg er i det vildeste søvnunderskud – tror jeg skal have nogle timer indhentet i nat <3 I må alle sove dejligt!
Untitled-1

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Candles in the sun