COMFY SPORTY

BALMAIN HAIRSTYLER

picmonkey-imagedsc_6168picmonkey-collage dsc_6151
Godaften ladies. Som jeg forklarede jer om i dette indlæg, er jeg blevet så glad for BALMAIN’s fantastiske hårstyling-produkter, som søde og dygtige Martine fra The Beauty Lounge introducerede mig for. De er drøje i brug, dufter fantastisk og pynter på badeværelset. Senest, har jeg testet Deres glattejern, som virkelig har været ud over alle forventninger. Det er nogle glatte og flydende varmeplader, som er perfekt til mit hår, der let filtre og er ret tykt. Udover dette, kan man selv justere varmen, alt afhængig af hvilken effekt man ønsker at opnå og hvor meget man ønsker at skåne håret.

Martine styler altid mit hår med dette glattejern og laver de flootteste krøller, dem kan I få at se i et senere indlæg. Måtte bare lige dele min begejstring for dette glattejern, nu hvor jeg også, ville vise jer resultatet af mit seneste frisørbesøg, også hos Martine, hvor jeg fik lagt en mørkere toning i mit hår. Jeg er så glad for mit resultat, dét at jeg er ved at ramme min bundfarve, men stadig har flot spil i håret. Hvad synes I om resultatet? Husk at I kan læse mere om Martines behandlinger online her. Nu vil jeg hoppe i seng <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

COMFY SPORTY