"Life ought to be a struggle of desire toward adventures whose nobility will fertilize the soul."

BADEANSTALTEN – SOLBÆR SALTSKRUB

Hej søde piger, jeg er lige kommet hjem fra arbejde og har købt en lækker kropsskrub med mig hjem. Den er fra mærket Badeanstalten, også har jeg valgt duften med solbær. Man kan også købe  den med en aromatisk, urtehave, nektar og ‘bølgelængde’ duft, som de kalder dem. Jeg er mest til det søde, men ingen tvivl om at de andre er mindst ligeså lækre som denne.
Min søde kollega Stine, fortalte mig om denne fantastiske saltskrub, og jeg kan slet ikke vente med at få den brugt. Denne skrub skulle efterlade huden, fuldstændig baby blød – og hvem vil ikke have sådan en lækker hud? “Produktets indhold af fugtgivende ingredienser, fint havsalt og knuste solbærkerner fjerner døde hudceller og efterlader huden lækker, blød og glat. Skrubben har endvidere en dejlig duft af bær, blomster og citrus.” – Badeanstalten ONLINE SHOP.
 
Dette er hvad produktet indeholder og skal efterlade. Jeg vil helt klart skrive til jer igen, når jeg har fået den brugt. Udover at den sikkert er så fantastisk, er den jo også yderst fin at have stående på badeværelset, med dette smukke glas og gennemførte stil, den passer faktisk perfekt ind til alle mine pynteting. Har i tideliger prøvet nogle af Badeanstaltens produkter? I må have en skøn aften,
kys!
“Produktets indhold af fugtgivende ingredienser, fint havsalt og knuste solbærkerner fjerner døde hudceller og efterlader huden lækker, blød og glat. Skrubben har endvidere en dejlig duft af bær, blomster og citrus.” – Badeanstalten 

13 kommentarer

 • Hvad har den kostede? :-)Knus<3http://justsmiiiile.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine simonsen

  Jeg har også lige købt den :-) bare den hvide ;-) den koster 150, man kan også få den i et mindre glas til 99 i magasin, håber det var ok jeg lige svarede for dig smukke caroline :-) knus Kristine <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er helt okay søde du – altid dejligt når i kan hjælpe hinanden med eventuelle spørgsmål. :) Uuh, den hvide så også virkelig lækker ud,Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Josefine

  Den lyder godt nok lækker!Jeg kom til at tænke på, hvad skal du efter sommerferien? Sådan skolemæssigt? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Såå lækker! Efter sommerferien skal jeg i 9. klasse – men hvis du troede jeg var færdig med grundskolen, skal jeg på gymnasiet :) Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja Josefine

   Okay, du skal ikke på efterskole eller noget? :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er super god. mine hud er blevet så blød efter bare et par gange,uhh så dejligt.Jeg anbefaler også deres super gode sæber og velduftende duftlys, så lækker med selvforkælelse <3knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hej søde Caroline, lige et spørgsmålHar du købt buch sommerfugle cardigan, hvis ja er den pengene værd? knus og kram <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde du :) Ja, det har jeg – jeg synes helt klart den er pengen værd, såå lækker kvalitet og meget smuk mønster :=Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Caroline.De sølvkugler der er på billeder, hvor er de fra og købt henne??

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

"Life ought to be a struggle of desire toward adventures whose nobility will fertilize the soul."