Hello May

Bad bitches do it right

foto 3 afterlight
Godaften lovelies! Undskyld for mit sene, og ikke særlig velforberedte indlæg – jeg har simpelhen haft meget at se til siden jeg kom hjem. Til gengæld har jeg en masse billeder at vise Jer, og andet spændende stof til bloggen :-) weee! Lige nu vil jeg vise Jer mine nye SÅ fine sandaler, som er fra Buch Copenhagen. Som I nok ved, elsker jeg sommer, sandaler og gerne sandaler med en masse sten – det gør bare et eller andet, og ser så fint ud på foden, til et ellers enkelt outfit.

Jeg har været så heldig at få mine tær ordnet også, og lagt shellak på neglene og sten. Det er blevet SÅ fint, og nu ser de bare ekstra velplejet ud – hvilket er et must her til sommer, hvis man ligesom mig lever i sandaler og åbne sko. Derudover giver det altså bare en følelse af velvære, at have pæne negle – også med glimmer på, altså altså! :-) Sandalerne er som sagt fra Buch Copenhagen og koster 279,- og mine negle er lavet at Katja Yoon fra Stylebox, Lyngby – hun er SÅ dygtig! Vil smutte igen, men I kan se frem til flere indlæg imorgen – sov fantastisk <3

1eecc11da30af82e323bd41ab04d09

8 kommentarer

 • Anonym

  Helt ærligt! Kommer din spørgerunde ikke snart??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvor kan sandalerne købes? Du nævner de er fra Buch, men kan umiddelbart ikke finde dem på deres side.
  Venlig hilsen Emma :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De er fra Buch Copenhagen, tror ikke de har vist dem på Deres facebookside. :-)

   Mange knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Frederikke

   Øv.. Hvor kan man så købe dem henne? :-(
   Virkelig flotte tånegle du har fået lavet!!
   Mange knus fra Emma. Elsker at følge med på både instagram og her på bloggen. min instagram er: emmafrederikke
   (hvis du skulle få lyst til at se min :-))

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du kan sagtnes købe dem online hos Buch, send dem en mail, og vedhæft billedet. <3

   Tusind, tusind tak <3 Hvor er ud bare sød, dejligt du følger med <3
   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Er der ikke forskel på sandalerne på første og andet billede? Er begge fra Buch til 279?
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hello May