THIS IS SO REAL FROM DIOR

BACK TO BASICS

bellevue-41 bellevue-43
Hej piger! Nu er det tid til et back-to-basics indlæg, med items fra Ellos. Som jeg fortalte i et tidligere indlæg, er det altid rart at iføre sig et enkelt, behageligt, men stiltfuldt outfit. Det er en good-to-go og det er rart at have en gaderobe, med en masse basic items, der kan sammensættes og kombineres med næsten alt. En sort blazer, pencil-pants og et lækkert tørklæde er et must som vi alle bør have i gaderoben – særligt min blazer er en all-time favorite.

Senere idag skal jeg ind til søde Amalie, håret skal ordnes og ellers vil jeg så småt begynde at pakke til min skiferie på fredag. Jeg tabte min iPhone på gulvet igen igår! SÅ slemt – det er simpelhen typisk at sådan noget skal ske, lige før man skal rejse og absolut ikke ønsker at smide penge efter en ny skærm.

CLICK TO SHOP
35-8112Skærmbillede 2016-02-08 kl. 12.42.5431-4704

14 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

THIS IS SO REAL FROM DIOR