REMINDER

BACK HOME IN COPENHAGEN

picmonkey-collage
Hej piger! SÅ er jeg hjemme igen, efter en helt igennem FANTASTISK tur til Madrid med C <3 Vi har nydt den smukke by hele weekenden over, spist så meget lækker tapas, drukket meget Starbucks og bare slappet af! Madrid var en SÅ smuk by og jeg tænkte at lave en guide her én af dagene, hvis I synes det lyder spændende?

Jeg ville egentlig også blot give Jer en lille opdatering, senere regner jeg med, at der kommer outfitbilleder på blogge senere. Forresten er min fine sweatshirt, jeg har på, på de ovenstående billeder, fra Sofie Schnoor – find den online her. Vi skrives ved meget snart ladies, ha’ en dejlig dag!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

REMINDER