IT'S MY BITRHDAY

baby blue

picmonkey-collage picmonkey-collage3 picmonkey-collage5
Shirt HERE / Pants HERE / Flip flops HERE

Hej piger. Så er jeg hjemme fra ferie igen og jeg skal da ikke ligge skjul på, at jeg allerede gerne vil tilbage. Ej hvor jeg savner solen og varmen <3 Jeg håber også at der ikke går så længe denne gang og jeg kan allerede nu, mærke glæden over at sommeren er lige på trapperne – det bliver spændende at se hvor turen går til i år. Hvad har I af planlagte sommerferie-planer? Hit me – måske jeg kan blive lidt inspireret – selv har jeg kigget til på Santorini – nogle af jer, der har været der?

Jeg tænkte I lige måtte se dette fine look, jeg havde på en af aftenerne på Tenerife. Den fine babyblå buse er fra Gina Tricot og de cool bukser er fra 2nd day. Jeg har lige brugt nogle dage på at falde til jer hjemme, har ikke været helt på toppen siden vi landede – det typisk ikke? Min krop siger åbenbart at jeg skal blive i varmen, hihi. Vi skrives senere, nyd Jeres søndag <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

IT'S MY BITRHDAY