MOVING OUT

B u b b l e r o o m – m u s t h a v e s

PicMonkey Collageclicktoshop kopi
Skærmbillede 2015-02-24 kl. 16.19.31Skærmbillede 2015-02-24 kl. 16.20.14
Bubbleroom-musthaves! Ved godt at billederne ikke er de bedste af de bedste, men jeg kunne simpelhen ikke vente med at vise jer disse fine toppe. Jeg ved at de fleste af jer, har glædet jer til at se dem på bloggen – så de skal nok blive vist i en anden kontekst snarest. Bubbleroom har virkelig overrasket mig positivt og jeg synes at de havde mange lækre varer – særligt disse to ting, faldt jeg pladask for!

Den meleret blå top, stylede jeg med en sort nederdel og bh med fine detaljer, til en aften i byen – det var så fint og meget enkelt. Hertil vil et par sort stilletter gøre sig rigtig godt! Den hvide blondetop, længtes jeg lige nu efter at kunne bære, når vi snart rejser til Abu Dhabi og jeg har fået en lækker tan. Ååh hvor bliver det altså rart!!

Jeg har forresten lidt dårligt nyt, inden jeg smutter – desværre :-( Den fine, fine lejlighed min søster og jeg havde fundet, som jeg viste jer lidt af igår, er desværre ikke interessant længere. Vi nåede ‘heldigvis’ ikke at skrive under på lejekontrakten- eftersom vi blev tippet, fra min søde læser Jane, om nogle problematikker ang. udlejernævnet, som vi simpelhen ikke har lyst til at rode os ud i. Tusind tak Jane, selvom jeg nærmest allerede var flyttet ind, så er jeg så glad for at have fundet ud af dette, før vi flyttede ind – øv hvor ville vi have været ærgerlige, hvis vi selv skulle erfarer disse problematikker.

Jeg skriver til jer igen senere <3
Untitled-1

8 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

MOVING OUT