BARNET KNIT FROM ELLOS

AZTEC COAT CARDY TRANSISTIONAL COAT CARDY

PicMonkey CollageGoodmorning ladies! Jeg håber I alle har haft en skøn start på weekenden, det har jeg i hvertfald. Brugte dagen idag på afslapning, plejning af mine tømmermænd og senere på aftenen tog min søde mor og jeg ind til Lyngby for at få lidt god aftensmad. Jeg fik forresten gjort mig de BEDSTE køb igår, som jeg slet ikke kan vente med at vise jer – de kommer på bloggen inden længe!

Jeg har længe ville vise jer denne hyggelige jakke med snørrer fra Designers Remix, som jeg er helt vild med. I må nøjes med nogle billeder fra prøverummet, da den desværre ikke er min endnu ;-) Jeg er vild med det grafiske mønster, snøren og jakkens pasform som er perfekt til det kommende efterår. Hvad synes I om den? Hold øje med bloggen senere, kys!

Jacket: Designers Remix / Espadrillos: Chanel

 

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

BARNET KNIT FROM ELLOS