PROVE THAT IT'S THE BEST

AVIENDO ∙ Natural

PA250154 PA250158
Godmorgen piger! Dette er nok et af de hidtil tidligste indlæg, jeg nogensinde har skrevet på bloggen. Hele familien har været ramt af jetlag idag, haha, det skulle jo nærmest ske. Min søster kunne ikke holde sig vågen, til længere end 20-21 igår, hvilket er svarende til kl. 00 i Dubai, jeg holdte den dog til 22-tiden, men vågnede alligevel ved 5-tiden. Never mind, jeg er igang med at bage morgenboller, ordner lidt lektier og går og tripper for at supermarkederne snart åbner. ;-)

Om ikke andet, så jeg anledning til at fortælle jer om mine nye favoritprodukter fra Aviendo, som jeg har testet de seneste uger. Jeg har glædet mig til at fortælle jer om dem, da de er nogle af mine yndlings lige fortiden, særligt på min ferie i Dubai har de været så gode og plejende for min hud.

Natural Aloe Vera Restorative Gel 
Denne lækre gel, har været alfa omega for min hud, både før jeg rejste syd på og inden. Det er blevet koldt her hjemme i Danmark og dette har også sine effekter på huden. Denne gel indeholder et meget højt indhold f Aloe Vera, hvilket hjælper med at afstresse huden, lindrer eventuelle irritationer og skader på huden – dette kan både være solskader eller meget tør hud. Jeg brugte denne gel meget i Dubai, da aloe veraen har en kølende effekt.

Natural Extra Firming Aloe Vera Night Face Cream
Min favorit ting ved denne natcremeer at den ikke er fedtet, men samtidig super fugtgivende og lækker at smøre sig ind i. Cremen forynger, køler (grundet aloe veraen), har en ani-rynke effekt og genopretter hudens naturlige styrke. Når huden har brug for ekstra pleje eller forkælelse, kan man med fordel bruge denne natcreme.

Jeg håber I kunne bruge disse beauty-tips på en ellers grå og kedelig onsdag, I kan købe de to produkter ved at klikke på produktets navn i ovenstående beskrivelse – følg med på bloggen senere <3

2 kommentarer

  • Sara

    Er dine eucalyputus grene ægte eller i plastik? I så fald hvor køber du disse?☺️

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej søde Sara <3 Det er plastik og de er fra ILVA, elsker dem, nu hvor jeg er dårlig til at passe planter ;-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

PROVE THAT IT'S THE BEST