FAG AND FAB; go read this blog

Autumn/winter inspiration – What I would love to wear

Skærmbillede 2014-10-28 kl. 18.53.39

OUTFIT 1: Fake fur: ZARA 699,-・Leather-a-like jeans: H&M 349,- ・iPhone case: Maison Scotch 384,- ・Bag of leather: Day Birger ét Mikkelsen 1.495 kr.・ Printet cap: Maison Scotch 379,- ・ Bikerboots: Billi Bi (limited edition) 1795,- 
OUTFIT 2: Knit: ZARA 459,-・ Necklace: Day Birger ét Mikkelsen 899,- ・Bracelet: MINT by TIMI 149,-・ Rings: River Island 89,- ・ Sneakers: Bronx 649,-


Booonjour piger! Så blev det min tur, til at vågne op med feber og ondt i halsen – det sker oftest at jeg ligger mig syg, lige op til vejrskiftet, ligesom mange andre. Jeg har sovet uroligt i nat, drømt mange forskellige drømme og haft det skiftende varmt og koldt – som vi alle kender feberen. Jeg valgte at møde kl 10, da jeg allerhelst vild undgå fravær i skolen – men må indse, at det ikke just var det smarteste at gøre. Jeg faldt hurtigt i søvn da jeg kom hjem igen, og nu har jeg fået lidt mad i mig – håber snart det går over. Er der andre af jer som ligger syge?

I anledningen af, at jeg alligevel bruger min tid på sofaen, tænkte jeg at samle mine nuværende – største ønsker. Disse to outfits, er kreeret ud fra enkelte items jeg har håndplukket, fra forskellige webshops – og de er begge to lige mig. Kan ikke umildbart finde en favorit, da de hver især er lækre. Ville ønske begge hang i mit skab, det ville absolut ikke gøre noget! Hvilket outfit er jeres favorit?

Hi girls! I woke up with fever today, so sad – and I do not have time to stay in bed all day, my to-do-list is a way tooooo long! I decided to go to school anyway, which turned out being a bad idea – so since I cam home, I have been watching Ugle Betty on the couch.  Now when I have a lot of time, I decided to make this collage with inspiration for autumn/winter outfits. All the items is picked out by me, from different webshops, and I would L O V E to own both outfits – which one is your favorite?
Untitled-1

5 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

FAG AND FAB; go read this blog