Shimmer, glitter or both

Autumn: what to wear

P9150295 P9150347
P9150239
P9150265
Laceshirt Black leggins Scarf w. print ・ Bikerboots; Bubetti


Hej piger <3 Åh jeg har følt mig som en lille ‘computer-teknikker’, har nemlig siddet stort set hele aftenen igår og morgenen idag, og arbejdet på et nyt layout til bloggen. Var kørt død i det gamle, og trængte såmænd bare til forandring et et friskt pust på bloggen – udover dette synes jeg det er rart, at jeg har muligheden for at have mere fokus på billederne, kvaliteten af dem og størrelsen – så det bliver lidt mere lækkert at se ;-)

Jeg mangler stadig nogle små justeringer her og der, men snart den den helt oppe og køre, og det glæder jeg mig til! I må rigtig gerne sige Jeres nuværende mening, og eventuelt rettelser, hvis der er noget I ønsker anderledes – så vil jeg helt sikkert tage det til mig. Nu til mit outfit fra forleden, hvor jeg nåede at få skudt nogle billeder i den smukke solnedgang. Det er bare så fint, især når bladende har fået en fin gylden farve nu – og luften er en del køligere!

Jeg er ret vild med dette look, som jeg synes er anderledes og meget enkelt, men stadig fyldt med detaljer, som er dem der tager fokus fra selve outfittet. Det er et rigtig lækker efterårsoutfit, som kan styles med lækre bikerboots og eventuelt en skindjakke – eller en tyk striktrøje! Jeg er ked af at jeg ikke kan ligge links ind til outfittet, men tøjet er på vej online hos CASA UNIQUE, hvor det hele er fra, undtagen mine bikerboots. Indtil tøjet er online kan I lade Jer inspirer af det andet lækre tøj, eller finde det hele i CASA UNIQUE på Lyngby Hovedgade. Jeg skriver til Jer igen senere.

// translation
I am about to create a new layout on my blog, and have just finish the header – what do you think about it? I love to make some changes on my blog, it gives new energy and make it more inspirational. The outfit pictures is from yesterday, in the beautiful sunset – I am in love w. this outfit and it fits perfect to the Danish weather right know. Soon the outfit will be available on CASA UNIQUE. 
Love-Caroline

8 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Shimmer, glitter or both