SUNDAY WELL SPENT

AUTUMN TREAT FOR YOU ∙ SAVE 20%

Skærmbillede 2016-09-25 kl. 19.43.40
1. Lacetop / 2. Army-shirt / 3. Black-shirt / 4. GANNI winterboots / 5. Black suede boots / 6. Blue lace-trousers / 7. Black elegant-shirt 

Hej piger! Jeg er blevet en sucker for Ganni, ih hvor jeg elsker deres nye styles fra autumn/winter kollektionen. Jeg synes mønstrene, farverne og Deres snit er spot on. Fik også tidligere på sommeren, en addiction for deres fine sommerkjole, med vide ærmer, som jeg nu ejer 3 stk. af – det siger vel nok? Nu har jeg lagt min kærlighed på en bluse, med samme effekt ved ærmerne, som I kan se i collagen oven over. Er den ikke cool? Jeg har allerede bestilt den hjem i sort og er sikker på jeg også må eje den i den brunlige farve.

Den mørkeblå blondetop, er lige mig! Ih hvor er den dog bare fin, yndig og rigtig smuk til en ferie syd på, eller en aften i byen, stylet med en skindjakke til. Det samme gælder de matchende bukser med blonde-kant forneden, som jeg er helt vild med. Den sorte high-neck bluse er SÅ elegant og den må jeg altså også spare op til, for ej hvor er den fin til vinterens mange arrangementer. Sidst men ikke mindst, har jeg fundet et par GANNI vinterstøvler, som jeg elsker dem og overvejer dem selv som vinterstøvle – det samme gælder Billi Bi’s bikerboots der er cool, rå og simple!

Fik jeg iøvrigt pointeret, at I sparer 20% på ALT det I ser på ovenstående collage? Dog KUN idag, så I skal skynde Jer <3 Brug rabatkoden: BESTDEAL når I checker ud via BOOZT.COM!#sundayshopping #sundayfunday

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SUNDAY WELL SPENT