GO VISIT MY WARDROBE

AUTUMN OUTFIT – COZY AND FASHIONABLE

Hej søde piger. Uuui! Hvor er dette dog bare et fantastisk efterårsoutfit, jeg er vild med alle de små detaljer, og især bukserne – som forresten også er nye. Mange af jer har efterspurgt lidt inspiration til nogle efterårsoutfit, og det håber jeg i får i sådan en indlæg. Om efteråret lever jeg simpelhen i store hyggeligt oversize, uden at det bliver for cozy. Men ellers nolge fede bamsesko og et stort tørklæde, er et musthave!
Idag har jeg været i skole og derefter på arbejde, og imorgen smutter jeg igen på arbejde – så dejligt og hyggeligt at være tilbage igen! Forresten tusind tak for jeres tilbagemelding ang. det outlet jeg går og overvejer at holde – dejligt at vide, at så mange af jer ville dukke op. Jeg vil helt klart tænke over det. Jeg håber i får en fantastisk weekend, og endnu engang tak for jeres kommentarer. <3 Kys!

Jeans – Piezak (Buch Copenhagen) // Bamsesko – Buch Copenahgen // Oversize – Buch Copenhagen // Trklæde – Buch Copenhagen //

18 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

GO VISIT MY WARDROBE