SVAR PÅ SPØRGERUNDE & INSPIRATION TIL BOLIGEN

AUTUMN MY DARLING

Hej søde piger. Jeg er lige kommet hjem fra arbejde og lige om lidt smutter jeg ud og løber med min skønne veninde Emilie. Idag har jeg jo fået løn, så selvfølgelig skulle jeg da lige shoppe lidt. Og nøøøj hvor er jeg glad for mine nye ting. Tørkklædet har jeg ønsker mig lige siden jeg for første gang gik ind i Buch Copnehagen, det er SÅ smukt. Cardiganen er en ny oversize, som jeg har vist jer i et tideligere indlæg, bare i grå – såå fin.
Til sættet har jeg idag købt mine vinterstøvler. Og ja, hvor lyder det dog bare fjollet at købe vinterstøvler august måned, men de bliver så hurtigt udsolgt, og jeg måtte bare have dem. Jeg kan slet ikke vente med at hygge i de støvler med mine hyggesokker eller bare tær, da de simpelhen er så bløde. Tørklædet er også fantastisk, og så hyggeligt at have på.
Hele sættet kan fås i Buch Copenhagen, undtagen mine jeans som er fra FIVEUNITS. Hvad synes i om outfittet piger? Er det ikke hyggeligt, ekslusivt og lækkert. Jeg kan i hvertfald slet ikke vente til efteråret, hvor bliver det dog bare hyggeligt, looket er så afslappet men alligevel gennemført og meget unikt. Håber i har haft en skøn dag, skriv en kommentar med jeres mening og hvis i ønsker priser mm. KYS!

56 kommentarer

 • Anonymous

  Det ser SÅ fedt ud! Rå og fint – altid lækkert! Vil du ikke svare på de sidste spørgsmål i dit sidste indlæg? ;-) dejlig blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et lækkert outfit! hvor meget koster støvlerne? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så så lækkert smukke! Eksklusivt og stilrent – lige min smag… Ville ønske jeg også arbejdede i Buch, også selvom jeg vil komme til at bruge al min løn derinde, haha :-) Er forelsket i halstørklædet og oversize cardiganen – hvilken pris står de til? :-*Kys og knus <3- Ved du egentlig hvornår i får efterårsvarer hjem? Min mor har lovet at vi skal storshoppe i Lyngby!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • 1000 mange tak smukke selv! Jeg er også helt forelsket i outfittet, afslappet men vildt ekslusivt. Det kan jeg godt forstå, tro mig – al min løn bliver brugt derinde. Halstørklædet koster 1999,- og den oversize cardigan koster 449,- Efterårsvarene kommer her i løbet af august måned, det bliver såå lækkert! :) Håber vi ses derinde så,Kys og knus <3 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine Simonsen

  Rigtigt fint outfit, jeg så jo hvor meget du fik shoppet tidligere :-) hvad koster tørklædet?? Knus Kristine <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak søde du! :) Nååår var du derinde da jeg shoppede? Hvor hyggeligt, det er dig med den overskønne hund ikke? Tørklædet koster 1999,- Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristine

   Jo det var jeg Hehe :-) ja jeg skulle lige have en af de lækre sommerfugle cardigan :-)! Ville gerne ha haft en af dem med glimmer i, som havde 60% men de var væk :-( øv! Men er super glad for den jeg fik med hjem :-) den er lækker blød! Caroline du er for skøn og jeg elsker virkelig din blog ! Den bedste jeg nogle sinde har læst! Kæmpe knus herfra <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Iiih hvor er du skøn selv Kritstine – altså altså! Jeg kan slet ikke beskrive hvor glad jeg bliver når du skriver, at du kan lide min blog – det betyder alverdens for mig!Du må have en fabelagtig og skøn aften,Kæmpe knus til dig også <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Koster cardiganen ikke 450 krOg hvad er det for en bluse du har indenunder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Josefine

  Rigtig flot sæt! Du er rigtig smuk. Må man spørge hvad str. du har dine slangebukser i og er de normale i størrelsen? :-) På forhånd tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak, hvor er du skøn. Mine fiveunits jeans er en str. 24 – jeg elsker dem! De er meget normale i størrelse og kan virke stramme i starten, men de giver sig også :) Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Kunne du godt finde på at tage den cardigan og den bluse med et par hvide bukser??Mvh mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lige denne cardigan og blusen kunne jeg ikke finde på at tage på til hvide jeans, da begge dele er råhvide – derfor vil jeg anbefaler dig at købe den cardigan jeg har på, bare i grå hvis du ønsker at have den på til hvide bukser, det vil se langt bedre ud :) Hvis man sammensætter råhvid til kridhvid, vil det råhvide se beskidt og gult ud,Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

   Okay,tak for svarVille lige spørge om du måske ville lave et Outfit hvor du bærer hvide bukser. Da jeg selv lige har købt et par i Buch og ‘mangler inspirationKys <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jo det kan du tror jeg vil – det vil komme én af de løbende dage :)Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det tørklæde!!! :-O har i flere i butikken og hvad koster det!? Må eje et også, hvor det dog lækkert!!Hugs // http://www.nuggiboo.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SÅ SMUKT! Jeg har ville have det lige siden første gang jeg trådte ind i Buch, men har aldrig fået taget mig sammen. Vi har flere i butikken, bare ikke i den farve, desværre :( Det koster 1999,- dog har vi det stadig i en lys og lyserød farve <3 Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser så smart ud! :DLækker cardigan! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du bliver bare VED & VED med at inspirere mig! Seriøst, du er ligesom sådan en kanon med inspiration, der aldrig stopper! http://priiicetag.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg må eje den cardigan! Tror du stadig man kan få den i butikkerne søde Caroline? Eller ved du om man kan købe den online et sted?Knus <3www.somethingsammi.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er også sååå fin. Jeg arbejder i Buch Copenhagen i Lyngby, og der er den i hvertfald stadig. Du kan købe den online på Buch Copenhagens facebookside, ved at slå billedet op på deres væg så de ved hvilken en det er søde :) Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • AWZ

  Elsker din tøjstil Caroline SÅ pænt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej søde Caroline, er helt vildt med outfitttet, jeg må da bare skaffe mig sådan et halstørklæde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Caroline. Super sødt outfit!Tænkte på hvilken størrelse du bruger på dine billeder på bloggen?Er selv ved at lave en blog og den er også ret “bred” som din, men kan ikke få billederne til at fylde helt ud til siden af teksten. (håber du forstår hvad jeg mener).Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg bruger en str. 920. Når billederne er importeret til iPhoto siger jeg -> arkiv -> eksporter -> speciel også 920 :) Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

   Okay men jeg mener, er det bredden eller længden?? Det er begge ting jeg skal bruge :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

   Jeg har nemlig ikke en mac :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Puha hvis du ikke har mac kan jeg desværre ikke hjælpe dig – bloggeren bag Tusindkamel er rigtig dygtig og hjælpsom til layout mm :)Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fedt outfit , er hel vild med det :-) Hvor er det Buch Copenhagen ligger? Og Bukserne, hvor har du købt dem og til hvilken pris? :-)LÆKKERT :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Caroline, dejligt du kan lide det! Buch Copenhagen ligger på Østerbrogade og i Lyngby Storcenter. Mine bukser er fra 5UNITS og kostede 599 mener jeg ) Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Caroline.SUPER fint tørklæde!- Hvilket mærke er det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej, såå smukt tørklæde synes jeg også! Den har ikke noget mærke, og forhandles kun i Buch Copenhagen tror jeg, håber du finder ud af noget,Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej CarolineELSKER simpelthen din blog og får så meget inspiration derfra :-) Har en forespørgsel på et sølv stuebord som I havde stående i jeres tidligere stue, linker lige dertil, så kan du måske hjælpe mig.http://fashionbycarolineblog.blogspot.dk/search?updated-max=2012-04-29T06:30:00%2B02:00&max-results=5&start=100&by-date=false(Det er det nederste billede på siden)Kunne også rigtig godt tænke mig på et tidspunkt at se, hvilke slags reoler i har stående i jeres stue til opbevaring af bøger etc. søger inspiration og i høj grad også inspiration til spisebordsmøbler (tag snart nogle billeder af huset og læg ud til inspiration for andre) det er vidunderligt.. Knus Caroline :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Caroline, har godt set din mail – jeg har ikke fået spurgt min mor hvor hun har anskaffet sig bordet endnu, kan godt forstå at du er vild med det – det er også bare alt for lækkert, så fint. Jeg vil helt klart noterer din idé til et fremtidigt indlæg, skønt med lidt inspiration. Der vil i hvertfald inden længe komme en masse flere billeder af stuen, køkkenet o.s.v. :) Jeg skal nok vende tilbage til dig så snart jeg har fundet en side, eller et mærke du kan søge videre udfra, så du kan finde bordet. Du må have en skøn aften,Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

   Skønt og tak for dit svar, jeg venter spændt på at få noget mere af vide omkring bordet og ikke mindst glæder jeg mig til lidt mere inspiration fra jeres hjem :-) hvornår tror du at du har svar på hvor bordet er fra?? Knus og god aften til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækre bukser! :-) Jeg ELSKER fiveunits! Mine ynglings bukser er også derfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvornår kommer det kommende køb og indlægget hvor du viser din nye cardigan og poncho? :)Ps elsker sin blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline for pokker, du bliver ved med at inspirere mig <3// linneaahmpetersen.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Du ser ultra lækker og hot ud i det tøj! <3 <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Caroline :-) Havde tænkt mig at købe de bukser over nettet, det er så smadder fede!! mne vil lige vide, er de store eller små i størrelsen. Jeg plejer at bruge 27/28 i bukser..Hilsen Nanna <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvad mærke kommer skoene fra? Knus :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Caroline.Er helt vild med din stil, Buch Copenhagen laver nogle vildt lækre ting.Jeg har fundet meget tøj bl.a. på din blog og på Buch Copenhagens facebook-side, men er i tvivl om man stadig kan få alt det jeg er interesseret i.Jeg bor i Jylland, så har ikke lige mulighed for at kigge forbi en af deres butikker. Er der mulighed for at sende Buch Copenhagen en email med billede af det jeg er interesseret i, eller evt. til dig, og så på den måde finde ud af om det er noget i stadig forhandler? :-)Med venlig hilsen Stefanie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Caroline, Hvordan er størrelsen i bukserne?-Jeg bruger 28 i Lee jeggings, er det nogenlunde samme størrelser ved du det??Mvh Jeanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sally

  hej Caroline, mega fed blog! jeg vil bare lige spørger om i stadig sælger de bamsestøvler?

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SVAR PÅ SPØRGERUNDE & INSPIRATION TIL BOLIGEN