PLACES TO EAT IN COPENHAGEN

Autumn Leaves

picmonkey-image
Hej piger! Er ked af, at strikken her, først kunne komme på bloggen idag – jeg havde dog et meget travlere program igår, end jeg lige havde forventet. Kender I det? Jeg var i hvertfald så glad, for at møde nogle af Jer, da jeg og YouTuberen Simone Wulff stod hos Origins nye counter igår og bød Jer alle velkommen – det var virkelig fedt! Magasin på Kgs Nytorv holder idag en masse fine arrangementer, deler goodiebags ud og tester produkter fra de mange nye stande og det nye flotte look, som beauty-afdelingen har fået. Hvis I keder jer idag, kunne det være en oplagt idé at tage et smut forbi der.

Jeg har her nogle fine outfitbilleder fra forleden, hvor jeg var til et spændende Hunkemøller event, som I nok skal komme til at både se og høre meget mere om meget snart! Min fine strikbluse, er fra Mango og er bare SÅ SÅ SÅ fin, jeg faldt over den, da jeg var forbi Magasin forleden og var solgt med det samme. Den fås også i en creme-farve, med guld detaljer. Som jakke over strikken, har jeg min fine strikcardigan fra VILA <3
skaermbillede-2016-10-08-kl-21-05-15

skaermbillede-2016-10-28-kl-17-37-18 skaermbillede-2016-10-28-kl-17-37-07

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

PLACES TO EAT IN COPENHAGEN