NEO NOIR BLACK SET

Autumn Leaves

PicMonkey Collage

Hej piger <3 Først og fremmest vil jeg sige at jeg er ked af den manglende aktivitet på bloggen, jeg har mildest talt været så stresset den seneste uges tid, der har været opgaver, lektier, arbejde (mere end forventet) og en masse andre praktiske ting. Det kender I sikkert også til – derfor har jeg måtte lade jer være lidt på standby, men nu er der lidt mere ro på igen, det er altid dejligt. Jeg vågnede tidligt imorges, typisk mig når jeg endelig kan sove længe, men sådan er det faktisk nærmest altid, når jeg har nogle gøremål til dagen, som stresser mig. Om ikke andet fik jeg lavet min engelsk aflevering inden kl. var 12.00 og siden da jeg min fantastiske mor og jeg gået og pakket mine ting ned – og gud hvor er der dog meget!

Jeg havde ingen anelse om at det ville blive så omfattende og tidskrævende at pakke mine ting ned – så ja, har haft det meget ambivalent med det hele, hold op hvor kommer jeg til at savne mine forældre, hundene og dét at bo hjemme – det er et stort skridt og det kommer til at kræve meget tilvænning ikke at se dem hver dag. Jeg kommer nok til at være meget på besøg i starten, men ligeså meget som det er svært at flytte væk, glæder jeg mig også til at starte en ny hverdag i den nye lejlighed, sammen med min søster – dét at hun er der, betyder rigtig meget, når jeg er med hende, føler jeg mig automatisk mere hjemme. Det bliver så spændende det hele og jeg glæder mig til at dele flytningen og den nye lejlighed med jer <3 Det er jo lige om lidt altså!!

Nok om flytterod og skolestress – på billederne kan I se min nye fine cocktail-dress, i en kort men utrolig fin udgave. Den er meget enkel og kan styles med alle skindjakker, pelse og sko – nogle gange er det sjovt at leje lidt med ens accessories, til enkle outfits, som kan tåle en masse smykker og andre items. I kan finde kjolen online lige her. Hvad synes I om den? KYS for nu!

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

NEO NOIR BLACK SET