Blomkålspizza med parmaskinke og basilikum

Autumn kind of day – autumn kind of outfit

P5180125  P5180277
CLICK TO SHOP:
800607-0082_5
Hej piger <3 Undskyld for mit sene indlæg! Jeg har været i byen i onsdags og fejre 3.g’ernes sidste skole dag, og en lille forskudsfest for min, der er her til morgen. Jeg var helt smadret igår og prøvede egentlig bare at få sovet, så dette er grunde til mine manglende indlæg. Jeg er nu ovenpå, og har en masse indlæg klar til jer – især imorgen skal I se frem til fine outfitposts, rigtig sommerlige og fine!

Her har I mit outfit fra tidligere på ugen, hvor det var en rigtig efterårsdag – ergo, fik jeg sammensat et fint efterårslook, som jeg virkelig synes emmer af efterår. Mine forældre kom hjem fra London igår, så rart at have dem tilbage, desværre har min mor lagt sig syg, hvilket er så øv – så nu må jeg forkæle hende lidt, ligesom hun gjorde da jeg lå rigtig syg forleden. Jeg vil smutte i seng snart og få noget søvn, så er jeg helt på toppen imorgen.

Den fine strik er fra Asos, men er desværre udsolgt, har dog fundet det fineste alternativ til jer. Nederdelen er fra Maché, som jeg ved har den sat ned til 100 kr (så vidt jeg husker) så skynd jer, hvis I skal nå at have en. Jeg bruger den både som nederdel og top. Den er så fin! Sov rigtig dejligt <3

 

 

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Blomkålspizza med parmaskinke og basilikum