GOT ME WEARING STRIPES

AUGUST NEEDS

PicMonkey Collage PicMonkey Collage1 PicMonkey Collage2
Tie Dye Dress ∙ Lace Body ∙ Black playsuit ∙ Black espadrilles ∙ Nude espadrilles ∙ Red espadrilles ∙ Silk shirt White panties

Hej piger! Hermed mine favoritter fra ASOS pt, det værste ved onlineshopping, er faktisk, at der konstant kommer nye flotte varer online, og man kan jo ikke lade være med at kigge, bare en lille smule ;-) hihi! Jeg har sådan en svaghed for det altså! Elsker bare at man kan finde så mange forskellige brands, nye items og så har ASOS en masse mærker, man ikke ser på danske webshops – og de er jo ekstra sjove at se synes jeg. Lidt ligesom Revovleclothing.com – det har altid været min nok YNDLINGS webside at kigge på, dog kan det simpelhen ikke betale sig at bestille til Danmark, da tolden er så høj – men anyways, kan man lade sig inspirere og eventuelt bestille når man er på ferie.

De 3 espadrilles i kan så ovenover, MÅ jeg simpelhen eje – er de ikke fine? I’m so on love with them! Særligt de sorte er SÅ fede og lige mig. Herudover er de andre items bare rigtig smukke, enkle og perfekte til den danske sommer – og tjek lige den blonde-bodystocking, fin ikke?

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

GOT ME WEARING STRIPES