Julie Abelstedt diamonds

Attend my outlet; 2nd Hand Clothes

PicMonkey CollageHej piger <3 Min skønne veninde Christina, som nogle af jer måske kender, har overvejet at holde en outlet, hvor I kan købes vores tøj, som vi ikke længere går i. Jeg har efterhånden erhvervet mig alt for meget tøj, sko og accessories, så nu går den ikke længere – ligeledes ved jeg at Chris som altid har skabet fuld af fint tøj, hun ikke får gået i, derfor tænkte vi at det kunne være hyggeligt med en weekend eller en søndag hvor vi solgte ud.

Hvad siger I til den idé? Jeg har før holdt lignende outlet hjemme hos mig, hvor det var en kæmpe succes og super hyggeligt at møde nogle af Jer <3 Vi har snakket lidt om 2 datoer; enten søndag d. 15/2 eller 22/2 og vi kunne derfor godt tænke os at høre hvem af jer der kunne tænke sig at deltage og hvilken dato der passer jer bedst? Når vi har fundet en dato, vil der være mulighed for at melde sig til, da vi simpelhen er nødt til at have en nogenlunde overblik over hvem der kommer. <3 Jeg håber I synes om idéen – skriv endelig forslag, hvis I ligger inde med nogle idéer til dette. Indtil vi får dette outlet stablet på benene, sælger min veninde Nicole og jeg lige nu ud af vores tøj på mi Tictail, www.Fashionbycarolinecloset.tictail.com hvor der er en masse fint tøj online netop nu. Jeg ønsker jer en dejlig aften!
Untitled-1

7 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Julie Abelstedt diamonds