FORMULA

ATELIER REBUL

dsc_3671 dsc_3672 rebul_pr-66 rebul_pr-31 rebul_pr-22 rebul_pr-55 rebul_pr-1 rebul_pr-37God formiddag, søde piger. Eftesom min computer drillede mig helt vildt igår, kom de planlagt indlæg ikke på bloggen, hvilket jeg virkelig beklager. Dog skal I da ikke snydes og derfor kommer søndagens Beauty-Posts, bare op på bloggen idag. For kort at forklare om det nye tiltag på bloggen, tænker jeg at der hver søndag, skal være ekstra fokus på beauty – så hvis I har ønsker til indlæg i den kategori, må I endelig sige til.

Derfor skal det idag handle om Atelier Rebul, der gør sig i alt fra duft, hår- og hudpleje. Jeg var til butikkens åbningsdag for et stykke tid siden, hvor de slog dørerne op til Deres fine butik på Købmagergade. Hvad der kendetegner Atelier Rebul, er at de stammer fra et familieapotek, og har 122 års skønhedsekspertise. Så produkterne herfra, stammer fra naturens ingredienser, kombineret med anerkendte farmaceutiske metoder. Dét at naturen har svaret på de fleste problematikker indenfor skønhed og sundhed.

Der bliver bl.a. brugt broccoli, ingefær, lavendel, hasselnødblade og mandarin i Deres produkter. Jeg kunne tale meget mere om Atelier Rebul, men synes næsten I skal opleve det selv. Hvis I kommer forbi indre by, må I derfor love mig at tage et smut forbi. I stedet for at spørge om I kan lide produkterne hos Atelier Rebul, vil de spørge jer om de virkede – hvilket jeg selv synes, er et meget overbevisende slogan.

Inden jeg smutter, skal I lige høre om de to produkter jeg valgte derinde fra, nemlig en personlig eau de cologner, som er en parfume der er lettere end eau de parfume og eau de toilette. Jeg har brugt den som en let hverdagsduft, ved at hælde lidt ud i hånde og påføre den der, hvor jeg ønsker. Jeg fik lov at få lavet en personlig hilsen på én af dem, som jeg gav til min søde mor <3 Det er sådan en fin tanke, at man kan gøre den unik på sin egen måde.

Udover den, har jeg testet deres deep cleanse peeling, som jeg har brugt 1-2 gange ugentligt. Den renser og fjerne døde hudceller, samtidig med at den eksofolierer huden og gør den lettere modtagelig overfor mine andre hudplejeprodukter. Jeg håber I kunne bruge indlægget som inspiration eller om ikke andet, lidt mere viden om Atelier Rebul. I kan finde meget mere online her – nu vil jeg smutte til byen, vi skrives ved senere <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

FORMULA